Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bz007

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hungariansurfer Megszakítás 2009.05.01 20:55:00
Köszi a bíztatást! Kitartok!!! A munkásosztály hatalomátvétele itt még várat magára. Köszi a türelmet is, időközben sikerült legyűrnöm a saját tűzfalam, és már ismét van netkapcsolatom a külvilággal. Most volt egy pár perces szakadás, de az csak a szokásos…..
Az elmúlt héten 77 és fél órát dolgoztunk, digiben. Csabiéknak a csomagolóban 83 óra körül jött össze. Az viszont kategóriákkal könnyebb meló, úgyhogy a szerencsén is sok múlik - mint mindig :-).A múlt héten (szerdától szerdáig számolnak fizut – szabadnap akkor van,…..
Ez a poszt három napja íródott, és csak most volt időm újból foglalkozni vele. Elképesztő a tempó, és rengeteg sztori van a melóban. Itt az első… (És bocs az elütésekért , momentán ennyire telik tőlem.)(2009. 04. 18. ) Ma több mint 11 órát hajoltunk a földön krumplit…..
hungariansurfer Mozgásban 2009.04.06 23:44:00
Az egyik dolog, amit semmiképpen sem akartam kihagyni, az LFNS, vagyis a London Friday Night Skating. Brutál trip volt pedig vagy 17 éve korizok. Kölcsönöztem egy Rollerblade-et a és védőszettet a Blue Roomban, ami a starthelytől nem messze egy koris bolt, ahol persze szintén dolgozik egy…..