Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Flatley-

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nővér vagyok... Főnővéri lét 2015.12.30 12:11:00
  Kaptam ajándékba a plexi kártyámhoz (osztályvezető ápoló áll rajta hivatalosan), a nagy irodámhoz, a konzervatív gyógyító osztályhoz egy aktív csoportdinamikát mutató nővérgárdát. Figyelem őket, figyelnek engem. Dolgozom, dolgoznak. Szólok,…..
Rendkívüli módon megtervezett és összerakott videó a mobiltelefonok fejlődéséről.Nektek milyen készülékek porosodnak otthon a fiókban? :) Nálam fellelhető egy Siemens C35, egy Nokia 3310, egy Erricsson A2618, egy Nokia 6230 és egy Acer Liquid S100, no meg a…..
Nővér vagyok... Incidensek 2012.01.23 11:19:00
Esti vizit. A beteg fekszik az ágyában. Belép az ügyeletes orvos, az őt kísérő két nővérrel.Néhány mondatot váltanak egymással. Semmi teendő, semmi extra. Hirtelen a beteg kérdést intéz a fiatalabb kolléganőhöz: - miért ilyen kelletlen, miért nem tud maga mosolyogni?Válasz…..
Létezik a FB-on egy csoportunk , a Nővérszoba. Megkértem múltkor - a túlnyomórészt lányokból álló - "maroknyi" csoportunkat, hogy tegyen egy próbát, és üsse be a google képkeresőjébe azt a szót, hogy NŐVÉR. Tudniillik én megtettem (képet kerestem az…..
Nővér vagyok... "Vak" Juventus 2011.12.23 10:56:00
Szeretem a Juventus Rádiót, mert az én korosztályom zenéjét játssza. Utálom a Juventus Rádiót, mert azt hiszi némely "felvilágosulatlan" műsorvezetője, hogy az emberek hétfőtől-péntekig, nyolctól-négyig dolgoznak.Csütörtökön a reggeli műsorban már elkezdik mondani…..
A következő történetben a Dezsoeke levelének vége felé feltett kérdés a legérdekesebb, miszerint mit tesz egy profi buszos cég, ha a járműve egyszer csak lerobban a főúton. Dezsoeke lányát és utastársait 6 órán át várakoztatták a hidegben, információk nélkül. Jöjjenek az…..
-Flatley- 2011.01.03 13:18:38
@Ringlósztár: nem a poszttoló a hibás...
de az ow a kevés magyarországi színvonalból kiemelkedő korrekt cégek egyike. Kár lenne pálcát törni felettük egy előre nem látható műszaki akadály miatt!

Kezdetben valóban megesett, hogy több jegyet adtak el, mint amennyi ülésük volt, és otthagyták a jónépet, de ez abban az időszakban volt, amikor 500 (nem tévedés ötszáz) forint volt egy buszjegy Bécsig. Mára szépen kiküszöbölték az ilyen bakikat, és a késések is elég ritkák.

Szerintem teljesen korrektek, semmi baj velük, és ezt úgy mondhatom, hogy havonta 3-4 utazásra is befizetek náluk.
"A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Motorsport Világtanácsának pénteki döntése szerint a jövőben engedélyezik a Forma-1-es istállóknak, hogy utasításokat adjanak a pilótáknak, de ezt úgy kell tenniük, hogy ne ártsanak a sorozat megítélésének." -így a…..
Soron kívüli, sajnálatosan rövid konteó következik, ami nem volt ugyan betervezve, de a napokban nyilvánosságra (vagyis a netre) kikerült egyik - roppant tetszetős, színkódos - világtérkép beindította a bloggazda fantáziáját. Mert mindannyian tudjuk ugye, hogy a…..
-Flatley- 2010.12.11 17:01:30
@21 hónap: jó lehet a beavatottak között lenni...
Képzeljük el, hogy valakit az éjszaka közepén előállít a rendőrség – az előállítás oka itt most közömbös, legyen mondjuk garázdaság, vagy éppen egy szimpla országúti ellenőrzés során felmerült probléma. A gyanúsított viselkedhet tisztelettudóan vagy éppen trágárul a rendőrökkel, lehet nő vagy férfi,…..
Ismét lép egyet a MÁV Start elektronikus jegyértékesítési rendszere. Éjféltől – bizonyos korlátozásokkal – az interneten hat külföldi ország vonatai között is kereshetünk, és ülőhelyre szóló jegyeket is vásárolhatunk a legfontosabb városokba. Az érintett…..
Praxis A melleimet dörzsölgette 2010.10.19 06:00:00
Sziasztok!   Nem is tudom, hogy hogyan írjam meg történetemet, mert annyira megalázva érzem magamat, ennek ellenére szeretném, ha mások is elolvashatnák, hogy mikbe lehet belefutni sajnos.    Mandula műtéten voltam a múlt héten az egyik vidéki kórházban( nem tudom,…..
zoli voltam OPNI-t, most! 2010.10.14 12:49:00
Direkt fogalmazok sarkosan: a közveszélyes bolondokat igenis zárják bolondokházába!Ez szebben úgy hangzik, hogy az ön- és közveszélyes pszichiátriai betegek kezelése során kiemelt figyelmet kell fordítani saját maguk és környezetük biztonságára, ennek érdekében pedig olyan…..
-Flatley- 2010.10.15 16:34:20
-Flatley- 2010.10.15 17:29:56
@Szabó Borka: nem, nem a telefon id.
IMEI:Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet.
Aki már járt ott, az egy életre nem feledi!
A Lipót ehhez képest szűtlánynevelde volt!
Mennyiben felelős egy önkormányzat, ha a rosszul megszervezett útépítési munkák miatt valakinek tönkremegy az üzlete? Az alábbi levél ezt a kérdést feszegeti. Kedves Zugügyvéd!Tanácsot, segítséget kérnék, milyen úton lehetne valami kártérítést, kárenyhítést…..
Ma már épeszű ember nem vitatja, hogy az USA belépése a második világháborúba sorsdöntő jelentőségű volt az eddigi legtöbb áldozatot követelő, nemzetek közötti fegyveres konfliktus későbbi eseményei szempontjából. Adolf két év alatt maga alá gyűrte Európát, a…..
Véletlenül akadtam rá a blogra, ami a fővárosi tűzcsapok ivókutakká alakításáról szól. A terv egy műegyetemi TDK-ra készült, szerzője Hüttl Sarolta, Soltész Judit, Zétényi Zsófia és Zoletnik Zsófia. Közülük az utóbbi három építészhallgató mesélt nekünk az ivókutak ötletéről, a megvalósítás rögös…..
Érdekes kérdés, az Egyesült Államokban kötött, Las Vegas mintájú, nem honosított poénházasság felbontását miként kell kezdeményezni a magyar jog szerint?Tisztelt Uram.Szeretném a segítségét kérni. 2001-ben Amerikában házasságot kötöttem az akkori barátommal. Ő szintén…..
-Flatley- 2010.09.24 20:37:38
@Giraffa: akkor derülne ki ha poszt-toló újraházasodna, porontyokat szülne valakinek...
ez után exe megjelenne, és közölné, hogy ők házasok, vagy ennek nyilvánosságra hozásával zsarolná.

ez esetben érvénytelen a második házasság, a gyerekek családnevét megváltoztatják az anya hivatalos férjezett nevének megfelelően.
ja és jó eséllyel a lakáshitel is bukna

az is lehet, hogy valami celeb az illető, és nem akar kellemetlenséget
A KBK legutóbbi voksolásán a gyógyszer-konteó hajszálnyival bár, de az élen végzett. Miután kihirdettem a végeredményt, elővettem a jegyzeteimet és a bekönyvjelzőzött forrásokat (és persze konzultáltam Velük), rájöttem, hogy a témát egyetlen posztban bemutatni kábé olyan…..
Mit tehet egy ingatlantulajdonos, ha a kerítéséhez transzformátor házat akarnak telepíteni? Amennyiben a transzformátor állomás megjelenése értékcsökkentő tényező, lehet-e ezt ellensúlyoztatni?Tisztelt Zugügyvéd! Az alábbi eset még nem történt meg (fejeződött be), de…..
Lassan, de biztosan eljön az utolsó Fűrész bemutatásának a napja is, szám szerint már a hetediknél járunk. Az eddigiek alapján egy biztosan tudható, ez is rendkívül véres lesz. De hogy tartogat-e még valamit a tarsolyában a jó öreg Jigsaw még nem tudjuk, az viszont tuti, hogy a…..
-Flatley- 2010.09.21 23:01:00
-Flatley- 2010.09.21 23:02:19
@Myta: 3D ben mindenkit sírógörccsel vinnének el a moziból a zártosztályra
Sziasztok!   Én 2006 februárjában kerültem a cég nyíregyházi telephelyére mint villanyszerelő. Területileg Nyíregyházán laktam a feleségemmel és akkor 1 éves kislányommal. Eltelt 4 év,2010 et írunk és a jó öreg Szabolcs hozta a formáját,a feleségem nehezen kapott…..
Sziasztok!   Én is elmesélek egy történetet, ami tavaly esett meg velem. Elmentem a háziorvoshoz, két éve nem voltam, és ez volt az első alkalom, mióta itt lakunk, tehát nem tudtam kihez megyek, aki éppen rendelt.Szép bemutatkozása sikeredett az orvosnak mondhatom: úgy egyórás…..
-Flatley- 2010.09.20 19:52:11
@cenzorilla: remélem, nem voltam túl ingerült. nem állt szándékomban.
-Flatley- 2010.09.20 20:16:59
@Hugo2010: Örülök, hogy szívesen találkoznál velem, de én inkább kihagynám. Te is az a típus lehetsz, mint akiről a posztban szó van. Gondolom élőben is kekeckednél, aztán mire észbe kapok jól feljelentenél...

Minden esetre hozz tajkártyát, és korábbi zárójelentéseket!
-Flatley- 2010.09.20 21:09:44
@epres négercsók: rendezhetnéd egy hangulatos kórházi váróteremben is a találkozót!
Akkor talán a szakma képviselői is meg tudnának jelenni!
Kedves olvasó! Biztosan emlékszel a múlt hét péntekjén megjelent, és A mormon-összeesküvés címet viselő posztra itt, a konteóblogon; nos, annak a legvégén ezt írtam: "Nagyon tudnám értékelni, ha a bennfentesek (vagyis mormon vallású felebarátaink) közül is nyilatkozna…..
"Általában, amikor meglátunk egy pasit, függetlenül attól, hogy néz ki és milyen a mérete külsőleg, azon fantáziálunk, vajon mekkora szerszámmal rendelkezhet. ...Sokan azt mondják, meg kell nézni a kézen a középső ujj méretét és formáját, abból ugyanis következtetni…..