Regisztráció Blogot indítok
Adatok
librarian1

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LK: Nemrégiben jelent meg a Vallástudományi Szemlében „Vallási identitás és környezeti attitűdök Magyarországon” című, a témában viszonylag úttörőnek mondható publikációd a vallásos közösségek környezetvédelemhez fűződő viszonyáról… mennyire mély a…..
Az LMP és szimpatizánsai a lehető legnagyobb vállalkozásba fogtak ma Magyarországon, vissza akarják állítani a politika szó nemesebb értelmét. Hiszik, hogy nemcsak a rövidtávú egyéni érdekek mentén, hanem hosszútávú közösségi célokért is lehet, és kell is politizálni.Az…..
Bocs a minőségért. Utolsó pillanatban technikai problémával találtuk szemben magunkat. A két laptop közül az egyik nem adott a projektornak képet, és a webkamerája sem működött. Úgyhogy egy gépről kellett mindkettőt csinálni, ezért a furcsa beállítás. Live Broadcast by…..
librarian1 2009.10.27 13:15:54
Valamelyik este a Nyitott Műhelyben volt megbeszélésünk. Ez a Déli pályaudvarhoz közeli csendes utcában egy könyvekkel zsúfolt, bőrdíszműves helyként, kiállítóteremként is szolgáló klub - beszélgetések, kamarakoncertek szoktak benne lenni. Régi és kényelmes tonett székek,…..
librarian1 2009.05.19 07:07:25
@famk: Én nem olvastam "famk" hozzászólásait, de ilyen két mondat után nem is vagyok rá kíváncsi. Az LMP programját pedig pláne ne tegye magáévá az, aki így beszól egy érdeklődőnek. Pontosan az a cél, hogy az LMP + HP ne kövesse se programjában, se kommunikációjában (hülyének nézni az embereket) az eddigi bevált párt-beszédet. Minden jóérzésű LMP támogató nevében elnézést kérek Dr D-től.
A Lehet Más a Politika + Humanista Párt összefogás csütörtökön és pénteken leadott összesen az Országos Választási Irodánál 27500 ajánlószelvényt. Körülbelül negyven kiló volt. Más pártok cédulagyűjtésben járatos emberei egyöntetűen azt mondták, nekünk nem fog…..
librarian1 2009.05.13 22:18:54
@ranger1: tökéletes meglátás. Az előző blogon már én is fölvetettem, hogy máshogy kell megszólítani és ismeretségre szert tenni vidéken és nagyvárosban - mások az igények, elvárások és lehetőségek. Az általad leírtak a vidéki ember óhaját tükrözik, jómagam is az vagyok, az Alföld dél-keleti csücskében is lehetne normálisan élni, ha hagynák, vagy netalán még segítenék is. Az LMP a fent leírtak fölvállalásával, és bízom benne, hogy később a megvalósításával a fővároson kívül is népszerű lehetne.
A Lehet Más a Politika + Humanista Párt összefogás tegnap és tegnap és ma leadott összesen az Országos Választási Irodánál 27500 ajánlószelvényt. Körülbelül negyven kiló volt.Más pártok cédulagyűjtésben járatos emberei egyöntetűen azt mondták, nekünk nem fog sikerülni,…..
librarian1 2009.05.09 21:08:29
@törzsmókus: Én azt javasolnám, hogy a plakátok és szórólapok központilag készüljenek, viszont több fajta legyen. Az ország különböző részein lakunk -nagyváros, kisváros, falu- ahol más és más üzenetekkel lehet megszólítani az embereket. Én egy Békés megyei kisvárosban élek, ahol egy- két kisebb vállalkozásból, közalkalmazottként és főleg mezőgazdaságból élnek az emberek. Ha több fajta készül, akkor mindenki a saját településére tudja adaptálni ezeket.
Ha már ötletbörze, akkor nekem ennyi...
librarian1 2009.05.10 21:48:49
@magdinagyi: én most tettem meg:-)Viszont egy illetékestől kérek választ: megváltozott a számlaszámotok utolsó nyolc számjegye? Kb. két hónapja még más volt, nehogy elkallódjon az a kis money.
@óvadóc: jó témák, de én mindenképpen a fenntartható fejlődésre, megújuló energiákra, a gyerekeink jövőjére fektetném a hangsúly. Ebből tűnik ki leginkább a "zöld vonal" és ezekről a témákról mélyen hallgatnak a jelenlegi pártok. De ez az, ami mellett manapság felelősen gondolkozó ember nem mehet el.
Az a helyzet, hogy megvannak. Egészen pontos és biztos számot még nem tudunk mondani, valahol 23 ezer környékén jár a leellenőrzött, csomagolt és a széfbe átküldött cédulák száma, de izgulni már nem kell, ezt egészen pontosan és biztosan meg tudjuk mondani. :-)Ami még van, azt…..
Az alábbi képet a saját facebook profilomra készítettem, az engem ábrázoló képet cseréltem le erre.Ha 100 ember feltölt profil képnek egy üzenetet, akkor az akár 10.000 emberhez is eljuthat rövid idő alatt. Ez volna az ötlet. Tehát tölts fel profil képnek valami cédulakérő…..
Reggel óta bent ülök az Andrássy 77-ben, az LMP Irodában, és határozottan gyakrabban jönnek cédulákkal. Úgy tűnik, hogy talán beindult valami. Csak ide 11:00-tól 14:05-ig, azaz mostanáig 100 cédula futott be!Két fajta hibára figyeljetek a kitöltésnél:1. A személyi azonosító a…..
librarian1 2009.04.20 21:00:21
@Csabagyöngye: Örülök, hogy néhányan aktivizáltuk magunkat Békésből is. Én a szerény 19 darabomat holnap küldöm innen a végekről. Hajrá lányok, meg kell, hogy legyen!
Az én tapasztalatom az, hogy az általam összegyűjtött cédulák fele úgy jött, hogy bárki jóf ej embrenek odaadták volna, de a másik fele a "hm... LMP, utánanéztem és tetszik" kategória. Megmozgattam a dolgokat, nálam van 45, aztán kedden kb 100 még, majd jön a többi.…..
librarian1 2009.04.19 16:08:04
Ez az imént volt, s nem dicsekvés gyanánt írom, hanem hogy bátorítson. Na jó, nem kizárólag dicsekvésből írom. Hajnali fél háromkor tekertem haza, amikor a parkban egy ismerős kutyást láttam meg. Túlmentem rajta, majd eszembe jutott, elkérem tőle a kopogtatóját.…..