Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Franky

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
Amikor anyukámékhoz mentem vasárnaponként a családi ebédre, húsleves szinte mindig volt az asztalon. Édesanyám már tudta előre, hogy a cérnametéltet előre oda kell, hogy adja, mert nekem az előétel az volt, hogy az általa készített "erős pistát" összekevertem a tésztával.…..
Japán a világ egyik legtöbbet dolgozó és legszorgalmasabb országa. Ennek oka, hogy nem az egyén érdekeit helyezik előtérbe, hanem a kollektív érdeket. Ez szöges ellentétben áll az átlagos, európai, individualista felfogással. Ennek a felfogásnak viszont vannak kicsapódási…..
Franky 2014.06.19 01:01:40
Én is elrepültem Milánóba 3 ezer pénzért, gyakran ennyi a jegy - állítják sokan, mások meg azt látták a saját szemükkel, hogy kamu az összes akció, a fapados csak akkor olcsó, ha nagyon nem megy neki a bolt. Vannak ezeknél még sokkal extrémebb vélemények is, de a vicc az, hogy…..
Kedves Fiatalok! A szabályozó, csodálatos anyanyelveinket korlátokba, táblázatokba rendező nyelvészet már réges-régen megbukott örökre - a nemzetek végre felismerték, hogy a nyelv nem egy kőbe vésett képletgyűjtemény, hanem egy szervesen, amőbaként változó ilyen izé, ami a…..
Franky 2014.05.10 21:41:46
@mugheb: azért, hogy a gonosz e-mail cím gyűjtő robotok ne tudják begyűjteni a te féltve őrzött címedet és utána ne öntse el a spam a fiókodat, mint nálunk a cégnél a víz a WC-t, miután a dagi kolléga vímesdoboz méretűt szart...
Puzsér Róbert a napokban interjút adott a Demokrata egyik munkatársának. A beszélgetés leközlését Bencsik András, a lap főszerkesztője megtiltotta, ő viszont kitette a Facebook-falára. Szerintünk Puzsérnak jó pár dologban nincs igaza, ugyanakkor ma, 2014-ben azon fájdalmasan…..
Franky 2014.01.28 00:17:13
Japán pénzügyi atombomba-robbantásának megvannak az első áldozatai: A japán jegybank agresszív kötvényvásárlást indított el, hogy a gazdasági stagnálásból valahogy kivigyék az országot, ez viszont több piaci szereplő számára is problémákat okoz. Az egyik ilyen szegmens…..
Franky 2013.04.21 19:21:24
Frenky egy csendes reggelen lőtte ezt a rágcsálót a Westend kajáldaszintjén. Egy helyi biztonsági őr szerint tele van velük a pláza, és tehetetlenek az egerekkel szemben. Egy kamikáze kebabossal (majdnem szendvicsembert írtunk) biztos át lehetne csalogatni őket a szomszédos…..