Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teomo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Estére egész jó kedvem lett, miután eszembe jutott, hogy két hét múlva mi lesz szerdán!!! Swedish House Night a Rióban!!! Jön Sebbe meg Steve, remélem, nem lesznek totál készek, és nem lesz megint a "beteg vagyok" szöveg, mint a Sensation előtt volt…..
teomo 2009.07.01 22:45:20
 Jaj Tomi, hogy te miket nem találsz!!!http://www.funpic.hu/swf/nagyon_szeretlek_teged.html..
teomo 2009.05.25 23:11:00
 Imádom!!! Komolyan ezért jó Prodigy-t hallgatni: a dübörgés, a pörgés... Minden megvan benne, hogy jól érezze magát az ember a zenéjüktől. Nehezen fogom ezt megunni. A kedvencem az új albumról!!!..
teomo 2009.04.26 18:15:39
  Angello, Ingrosso, Axwell & LBL - Leave The World Behind (Original mix)  Angello, Ingrosso, Axwell & LBL - Leave The World Behind (Dirty South remix) People, can you hear me?There's a message that I'm sendin out.I got the answer, to all your problems,and tonight i'll be…..
 Nem hiszem, hogy annyit változtam...  Az igaz, hogy már rövidebb a hajam (jóval...), de másban nem változtam meg annyira. Mégis sikerült megmosolyogtató pillanatokat szereznie egy volt osztálytársamnak. Az egyik társkereső oldalon kaptam egy üzenetet tőle. Nagyban…..
 Végre van kosztümöm!!! Hála az égnek, találtunk egyet, ami mint anyagában, mint fazonában megfelelt az elképzeléseimnek. Kissé el fog ütni a többiek blézerétől az enyém, de legalább ennyiben se fogok beleolvadni a tömegbe... A másik jó hír, hogy anyagot is kaptunk.…..