Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Colargol

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azoknak, akik nem tudják ki az a Dzsenesz: Ez itt egy őrült naplója! (Még egy kis segítség: őt emlegette anno Gangxsta is.) Azoknak, akik tudják ki ő: Ez itt az őrült naplója! Régi történet egy korszak meghatározó személyiségéről, Dzseneszről. A kilencvenesévek budapesti…..
Tócóskert S.É.T.A 2010.01.22 21:03:00
Néhány hír a napokban helyettünk is "beszélt" az (országos!!) médiában a Tóciról, de igaz ami igaz, elég régen nem jelentkeztünk a "lövészárokból", úgyhogy érkezem is, ahogy időm engedi az írást - tekintve, hogy azok a bizonyos legyek nekem sem hordják…..
Kimásolom és beillesztem – ilyen egyszerű. Épp egy kommunikációs tanácsnok ne tudná? Ctrl+c és ctrl+v - két billentyűkombináció, a számítógépen való ügyködés legalapvetőbb fogásai. Ismeri és használja újságíró, szakdolgozatát szerkesztgető leendő diplomás,…..
immortalis Ki mondta? 2009.10.27 19:23:39
"A harc eredménye csak tőlünk függ, mert osztályharc lett ez a javából. Attól, hogy képesek vagyunk-e visszanyerni önbizalmunkat, magunk mellé tudjuk-e állítani a józan erőket, s ha kell az ellenséges erőkkel szemben határozottan fel tudunk-e lépni. Ha igen, megmarad a rend,…..
Az a baj a lakossággal, hogy nem tudja, mi a hír, a helyi hír. Arról beszél, ami nincs, nem úgy van, meg egyáltalán. Például a romagyilkosságok elkövetésével gyanúsított helyiekről.Egy hét elteltével sem lankadt az érdeklődés a debreceniekben a sorozatgyilkosságok…..
Sárdobáló Betiltani 2009.07.07 10:00:00
Az Index tegnap alapos cikket közölt a gyülekezési törvényről és a szombati tüntetés betiltásáról. Ebben felsorolja, hogy a Rendőrség milyen indokok miatt nem "vette tudomásul" a bejelentett tüntetést három helyszínen sem. Az indokok nyilvánvalóan légbőlkapottak -…..
Eszembe jutott, mi lett volna, ha a rendőrség békén hagyja a fűben kuporgó ex-gárdásokat és barátaikat. Hadd üldögéljenek, elvégre nem zavarnak azzal senkit.Mi lett volna, ha a rendőrség egyszerűen nem csinál semmit kivételesen, csak álldogál körülöttük?Valószínűleg ez…..
Egy nem left-es de ezzel ellentett fejes egyszer meglebegtette; ezeknek leken egyet. De nem kent le, ellenben veresek rekesztettek be e szervezetet. Egyletnek ez persze nem tetszett, eszeveszetten ellenkeznek. Weekenden rengetegen egy helyre sereglettek, s rend emberekkel megverekedtek. Engels ex…..
Colargol 2009.07.06 21:20:07
Sárdobáló Meleg és szabad 2009.07.04 12:30:00
Két évvel ezelőtt ezen napon mondta el Szetey Gábor híres beszédét, amiben bevallotta, hogy meleg. Ezzel a lépésével egymaga többet tett a demokráciáért, jogegyenlőségért, mint 1989-1990 óta bárki politikus ebben az országban. Beszéde retorikailag is fantasztikus volt,…..