Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majomember

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rohanó világunkban az ember egy senki, ha legalább egy kicsit nem égeti meg magát a pornóiparban: én ezennel letudom a kötelezőt, íme Árpád kedvenc motoros filmje, a legmagyarabb pornó, amit valaha láttam. Egy úgynevezett nemzeti érzelmű motoros garázsában készülhetett, van itt…..
majomember 2011.02.15 19:34:59
@Közöd????: Te nagyobb fajgyűlölő vagy,mint bármelyik jobbikos,ráadásul még faszfej is:).
majomember 2011.02.15 20:09:36
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: Magyar pornó:sima dugás
Zsidó pornó:Vért isznak,pisit önt egymásra a két csaj,légycsapóval seggrepacsi,a csávó beleveri az egyik lány orrát a másik seggébe(zsidóknál ez persze még hasznos is lehet:),stb,stb...
És még a magyarok betegek:)
Tényleg úgy van, ahogy István is írja, hogy először mindenkibe beleverik, hogy indexeljen, ha elindul, sávot vált, kanyarodik, aztán elkezdünk mindenféle indokokkal kifogásokat találni? Nálam a mai napig reflexszerűen működik az irányjelzés, röhögtek már ki, amikor udvaron…..
majomember 2011.02.01 22:40:03
@hagyma:Életembe mindössze 1szer vezettem automata váltósat,de szörnyen hiányzott az a kézmozdulat,persze idővel,lehet nekem is megváltozna a véleményem...A kényelem nagy úr:)
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
majomember 2011.02.01 19:49:44
@Vidéki: Komolyan mondom sajnállak.Akik linkekkel próbálnak cáfolni,azoknak vmi baszott nagy problémájuk van a szövegértéssel kapcsolatban,saját magukat cáfolják meg az origós cikkel.
Rinyázóknak kigugliztam egy lengyelországi cikket,próbáljátok elolvasni,értelmezni,de most ne csak a főcímet:)
Olvasom az Indexen, hogy a bankok sírnak, panaszkodnak, tönkreteszik őket a devizahiteleseket segítő tervezettel. Tekintsünk már kicsit vissza, mi is volt ennek az előzménye. Magyarország lakosságának nem volt szinte semmilyen és még mindig nincs igazán színvonalas pénzügyi…..