Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L'/Atalante (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyerekek hihetetlen élvezik. Tegnap egész nap ment a játék:) De azért volt egy vízleeresztés.. ugyanis a kisebbem kitalálta, hogy jéé, ez a medence kerek, és akkor fazék. Ő főz... Magához ragadta a fűszereim egy részét,és már inalt is vele. Mivel azt hittem játékokat visz…..
Kívülről nézve Törpeszuper:) 2012.05.18 10:09:41
Hogy ezt is a netről kellett megtudnom:D És vajon Törpeszuper hord bugyit nyáron? Vagy szoknyát se hord? :DHihetelen jó kifejezés:) El is viccelődtünk rajta, hogy na, mehetek varrónőhöz, mint MR Irdatlanék, , hogy varrjanak nekem szuperruhát. És köpeny NINCS :D:D Utána pedig…..
L'/Atalante (törölt) 2012.05.22 15:45:32
@göndördrót: miért, mi az igazság?
Kívülről nézve Kert 2012.05.07 09:38:07
Ez az ami nagyon hiányzik. És a fő cél lett. Fű, homokozó, udvar, zöldségeskert, kutyus, cica... minden ami velejár. az udvaron a frissen nyírt fű és esőillat, télen a hóemberépítés. hogy otthon is lehessen szaladgálni, ugrálókötelezni az udvarban, kifeküdni napozni…..
L'/Atalante (törölt) 2012.05.07 10:33:53
L'/Atalante (törölt) 2012.05.07 20:12:32
Amit nem tud elviselni, azt rávetíti másra. Roppant elterjedt pszichológiai mechanizmus ez, amely életeket tehet tönkre, számos interperszonális agresszió alapja. Egy egyszerű példa. A feleség vonzódik egy kollégájához, már-már rászánja magát a hűtlenségre. A…..
Van az úgy,hogy hazudnunk kell. Bár ugye sose kell,de ha nem tesszük, akkor magunknak ártunk vagy a szeretteinknek.és ha ez az ártásfoka közvetlen veszélyeztetést jelent. akkor mégiscsak hazudni kell. az élet mindenek felett.Mert élni jó.És mert nem adom az élet…..
L'/Atalante (törölt) 2012.04.15 15:46:18
@Smancs: a zártra akarsz juttatni egy egy évvel ezelötti levél miatt? ugye tudod, hogy most te fenyegetözöl? 30 napod van tenni valamit, ha tényleg eljárást akarsz inditani. a megtörtént (!) atrocitás miatt. és ilyen nem történt. senki sem fenyeget semmilyen formában.
L'/Atalante (törölt) 2012.04.15 14:40:02
@Smancs: ott van a kutya elásva, hogy nincs hazudva. de süket fülekre találtam. megint. perpillanat ott van tartva, hogy nyilvánvalóan te hazudtál,megint, pont mikor kiderült, hogy a chat másik végén a te neveddel sem te voltál. ilyen trükköket egy biróság nem fogad el, vagy érvelést, csak lejáratnátok magatokat. Semmivel nem vagy jobb nálam, csak nálad nem derült ki, de majd én elmondom, ne aggódj. "megint mit alakitott smancs beszélgetés" lesz. megvédhetetlen álláspont egy biróság elött.
A történetben szereplő fiatalember nem kicsit zakkant és nem tudni, miért kergeti el magától a nőket. A barátai a legjobb indulattal az utolsó pillanatig kitartanak mellette, de hamar be kell látniuk, hogy hiába dobálják utána a sok mentőövet, az illetőnek nincs szabad akarata és…..
Rég történt, több mint egy éve, de jelentős mértékben meghatározta a párkapcsolatokhoz való hozzáállásomat. És bár megfogadtam magamnak, hogy ezen a blogon nem említem, most mégis kikívánkozik belőlem."Anyám mindig azt mondta, hajnali kettő után már semmi jó sem…..
happie türelem 2008.06.22 20:12:00
Az előzőhöz:Alapvetően nehéz kihozni a sodromból, legalábbis komolyan, mert eléggé türelmes, nyugodt fajtából vagyok. Például ma nyugodt lelkiismerettel levágtam a villamosról azt a csövit, aki úgy érezte helyesnek, hogy pont ott verje a nőjét és mindezen közben egy pillanatra…..
L'/Atalante (törölt) 2010.04.20 17:18:22
Egy skizofréniában szenvedő embernek bizony vannak kemény pillanatai... Olyanok, amikor senkit nem akar látni, mikor kétségbeesik, mikor dührohama van.Ilyenkor sajnos megdöbbentő, felkavaró, igazságtalan, bántó, vagy akár kifejezetten sértő dolgokat vágnak az ember fejéhez. És…..
  Gyakran mások kedvében járunk, hogy elkerüljük a konfliktust. Ugyanakkor azzal, hogy háttérbe szorítjuk saját szükségleteinket, feszültség keletkezik bennünk, önmagunkkal kerülünk konfliktusba. Konfliktus akkor keletkezik, ha különböző érdekek csapnak össze. Kezelése…..