Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dezmond

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appdroid Holo-hét 2012.07.30 08:00:00
Ez a hét kicsit más lesz, mint a többi. Úgy döntöttem, hogy a mostani hetes darab napot olyan alkalmazások bemutatásának fogom szentelni, amik teljesen megfelelnek az Android 4.0-val megérkezett Holo dizájnelveknek. Nagyon nincs mit ragozni ezen, persze nyilván sokkal több ilyen app…..
dezmond 2012.07.30 11:21:31
@tasdan5817: Kolléga leírta már, teljesen jó az ICS Blade-re, én mondjuk ezt használom: www.modaco.com/topic/355059-romgen23227-cyanogenmod-9-konstakang-android-404/

Ami nem megy: videófelvétel (eddig se használtam) YouTube HQ (ez mondjuk gáz) Meg hát néha érezni azért hogy kevés a proci már ehhez a négyes droidhoz..
Tekintsd ezt persze pletykának, mert nem fogok sem interjút csinálni, sem bizonyítékokat szolgáltatni, de megvolt az első konkrét eset, amit hallottam. Ezer éve megy a kamuötvenes divat, a röhejes költségek miatt az utóbbi tíz évben szinte alig hoznak be olyan 125-ös robogót,…..
dezmond 2012.05.07 00:58:48
1. nagyon nem 50-es
2. 50-es
3-4. ??? tudja a fene, mik ezek, Vespák? első blikkre egyformák. ja nem, mert a fenti kipufogója rozsdásabb, legyen az a '25-ös :D
szerk: és tényleg
www.autotrader.co.uk/dealer/47829/stock/used/bikes
ja ok, a fájlnevekben is ott a megfejtés :)

A témához: jártam már 80/50 és 125/50-es géppel is, főként azért adtam túl rajtuk, mert az a folyamatos érzés, hogy most bármikor ha megállítanak akkor ott helyben megb*nak nem túl kellemes.. Az RG-t mondjuk bánom, az még az elmegy kategória volt a maga 80ccm-jével, de ha szigorúan vesszük azért is büntetnek.

Itt van már a nyakunkon a B125, de nem nagyon érzem hogy bármi is változna, 30-50k körül rebesgetik a jogsit, a papíroztatás meg a fentebb említett min. 80k marad. Ettől nem leszünk motoros nemzet úgy érzem ;)
Appdroid Menetrend droid 2012.02.18 10:00:00
Gyakran vonatozok, úgyhogy örömmel vettem anno tudomásul a Menetred droid megjelenését a Marketen. Az app segítségével viszonylag pikk-pakk tudunk vonat és busz menetrendet csekkolni, látszanak a késések is, nem kell szórakozni mindenki kedvenc Elvirájával. A leggyakrabban használt…..
Természetesen rögtön azután bukkan fel a hét legszaftosabb pletykája, hogy felvettük a Gépek Lázadása eheti adását. Pedig milyen szívesen kielemezgettem volna élőszóban ezt a témát. Eric Schmidt nyilatkozott - a dolog pikantériáját az adja, hogy olasz nyelven ment a…..
Amikor először mutatták meg, mit tud a Parrot AR.Drone, azt mondtam, ez a világ legjobb iPhone-os játéka. 300 dollárért egy kvadrikoptert irányíthatunk wifin keresztül, iOS-kijelzőn, amin a rá épített kamera képe is megjelenik.Itthon 87 ezer forintba kerül ez a játék, vagyis nem…..
Androlib blog. Bipp! Huawei Ideos 2011.04.23 15:26:00
Hozzájutottam egy Huawei Ideoshoz. Az alsó kategóriában található a készülék, de van benne valami érdekes. Igazából nekem az előlapon elhelyezett plusz gombok nem lettek a kedvenceim és ez a design sem tetszik, de pl. a telefon hátoldala egy teljesen vállalható színes műanyag lap.…..
dezmond 2011.04.25 22:40:17
Úgy tűnik csak szoftveresen nincs benn multitáccs, ügyes ROM főzők megoldották: blog.sobir.in/android/huawei-ideos-c8150-u8150-general-development.html

Amúgy nem rossz kis készülék, de ez a proci+ram+kijelző kombó tényleg kevés, egy jó fél évvel ezelőtt, jó áron, a Pulse mini utódaként ütött volna. Manapság ebben az árban tényleg inkább egy Blade.

[Azért Ace-t (még) nem kapsz 40k alatt, de az Optimus1 is drágább, nem egy kategória ezekkel. Inkább Optimus Me, Galaxy mini-vel érdemes összehasonlítani.]
Appdroid Glyder 2 2011.04.12 15:10:00
A Glyder 2 a legzenebb, legnyugodtabb, és legstresszmentesebb játék, amit valaha is játszottam. De komolyan, mintha magával Buddhával tekernél valami jóféle anyagból, és heverésznétek vidám füstölés közben a fügefa alatt. És félelmetes, hogy mennyire durván bele lehet…..
Mert ha este hat perccel nyolc után rád jön az őrület, hogy neked ma ki kell szabadulni innen és emberekkel csinálni valamit, akkor az ma már nem tartozik a lehetetlen feladatok halmazába. Nem kell telefonálni senkinek (azért én megpróbáltam, de a harmadik meddő próbálkozás után…..
dezmond 2011.04.02 18:00:47
"fülhallgatót a telefonba, és a gép tudja mit akarsz, semmit nem kell megnyomni, egyből rázendít "

ezt a Tasker tudja
appdroid.blog.hu/2010/11/28/tasker ? vagy milyen programot használsz erre?

más: most hogy van normális desktop market, az app/játék tesztek mellé ki tudnátok tenni a linkeket is?
Ritkán ajánlunk motoros témájú filmet – egyrészt kevés a nézhető, másrészt nem is vagyunk filmesblog –, de a klasszikus svéd tini romantika még a mi, fáradt olajtól megbüdösödött szívünket is meghatotta. A Svéd Love Story, vagyis eredeti címén En kärlekshistoria…..
Az utolsó simításokat végzi az egyik legnépszerűbb, immár Android 2.3 Gingerbread alapú custom ROM legújabb, 7-es kiadásán a CyanogenMod csapata. A most megjelent RC1 (release candidate, azaz kiadásra jelölt) verzió a fejlesztők állítása szerint hosszú és alapos tesztelési…..
Az android felhasználók híresen összetartó és együttműködő bagázs, ezért most hozzátok fordulok: az a nagy helyzet, hogy barátnőm rászánta magát egy android telefon beszerzésére, és most épp a válogatós fázisnál járunk. Egyelőre a Motorola Defy az, ami a lehető…..
Ha nem tudok miről írni, általában videót rakok ki. Most sincs ez másként.  Engem érdekel az új Spore, bízom a Maxisben, de ez a Diablo stílus lehet rosszul fog elsülni, de kitudja, lehet még sikeresebb lesz. Video Games | Darkspore | Co-Op Multiplayer Trailer XBox…..
Bár homályos, "semmit nem látni" felvételek már korábban is voltak a Z1 (Zeus) névre hallgató telefonról, de ez az első, ami igazán jó minőségű. A videó elején látszik az is, hogy már eleve Gingerbreaddel fog érkezni a telefon. A hivatalos bejelentés valamikor a jövő…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
dezmond 2010.09.08 21:40:21
Rootolták a Galaxy Tabot. Ez se tartott sokáig. Még sokkal újabb Tweetdeck béta. Szeressük, egyre jobb. A Hexage nevű játék átlépte az egy millió letöltést. Gratula. A Sony Ericsson egyeduralkodó akar lenni androidos telefon piacon. Mi van? A Motorola csepp-, karc, meg…..
Kép az LG Optimus pad névre hallgató kütyüjéről.Kiszivárgott a Motorola Milestone 2 bemutatkozó videója. A Sony Ericsson szeptemberre ígéri a 2.1 updétet az X10 termékcsaládhoz. Várhatóan pénteken bújik ki a tojásból az Angry Birds nevű játék bétája.…..
A ViewSonic android táblagépéről is érkezett pár koncepciókép. Egy millió felett a Samsung Galaxy S eladások az Egyesült Államokban. A hírek szerint a Call of Duty: Black Ops android platformon is megjelenik majd. Kijött a legújabb CyanogenMod, névszerint a 6.0…..
Korrupció, mutyizás. Akár egy Fókusz, vagy egy Aktív, vagy bármilyen oknyomozó, politikust leleplező műsor főcímei is lehetnének az alábbi kifejezések. Mivel a politika egyáltalán nem kenyerem, próbálom is magamtól olyannyira távol tartani, amennyire csak lehet. Így most sem…..
A Google több szolgáltatóval is tárgyalásba kezdett, hogy lehetővé tegye a Marketplészen történő vásárlások telefonszámlára történő ráterhelését. Ez ugye még a bankkártya / Paypal használatánál is sokkal egyszerűbb lenne. Az amerikai T-Mobile felhasználók nemsokára…..
dezmond 2010.07.28 13:33:38
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..
Belsőség Sárvár-poszt 2010.03.08 13:55:00
Itt vannak. Megjöttek. Eufória, baráti vállveregetés, őszinte öröm. Nézzék, nézzék! Hamarosan indulunk Viszre, jelentkezem. Pista A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész,…..
Aki lemaradt róla, most megnézheti. Leendő kultfilm a Trabant történelméről, gyártásáról, első kézből származó információkkal. Sajnos a film is elég pongyola itt-ott, a szinkron meg egyenesen pocsék. Ne higyjük el a 30.000.000 legyártott darabszámot, és ne csodálkozzunk a…..
Akkor bizony nagyon jó lesz nekünk, mert átveszünk egy kazal olyan törvényt, szabályt, előírást, lehetőséget, melyet a többi EU-tag már magáévá tett és alkalmaz. Például ilyesmit tehetünk, hivatalosan: Merthogy például Németországban lehet közúton gokartozni. 2002-ben…..