Regisztráció Blogot indítok
Adatok
happ

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.07.21 23:35:01
Ja, nevezhetjük annak ezt is. Valamilyen nagyon elvetemült RPCJS néző beküldött ebbe a  pocsék szánalmas lehúzós telefonálós műsorba egy smst, ahol kérdez attól a fafejűtől, hogy ismeri-e Dick Assmant, Stellát stb... Mindezt a 3:00 perctől kezdődik. Dick szótól kedves…..
happ 2009.07.22 10:23:33
@Valentino: Ha komolyan azt hallottad akkor javaslok neked egy látogatást a fül-orr-gégészeten.:) (puszta baráti jó tanács)
Mindig is röhögtem az ilyenen, amikor egy játék kitalált nevekkel dolgozik, aztán nagy kutatómunka nélkül minden második skót McDonald, minden második német Schmidt vagy a magyaroknál Kovács. Nos, a Virtua Tennis 2009 nem ezt csinálta, hanem gondolom wikipédiázott vagy valami.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.23 18:42:00
Már készül a videó. Ez egy olyan fos játék, amely igencsak megihletett hülyeségekre. És ennyira agresszívvá szerintem eddig csak az Airborne Hero és a Heat of War tett...Az egy dolog, ha egy játék rossz, de hogy minden erejével az legyen a szándéka, hogy idegileg kicsináljon, az…..
happ 2009.06.25 18:38:18
@OD14g: Hmm, ne haragudj hogy kritizállak, de személy szerint én írtam legelőször a sof-ot és nem te. Mellesleg a Double Helix-et tegnap raktam fel(újra),és meglepődve tapasztaltam hogy még mindig le tud kötni. Remek játék, kár lenne ezt ilyen jöttment Airborne Herok-hoz hasonlítani. Meghökkennék ha Freddy-t ez a játék készítette volna ki ennyire. Szerintem tévedünk.:)
happ 2009.06.24 18:09:42
@Roteiro: Ezt nemértem...Mi a fasz van?:D:D
...hogy egy 1988-as csinos, de pixeles grafikájú játék minden tekintetben élvezhetőbb, mint annak 2005-ben kiadott feldolgozása?Ember azt hinné, ha már ríméket készítenek, legalább kijavítják az eredeti program hibáit, de helyette minden tekintetben rosszabb lett. A héten…..
happ 2009.06.02 21:00:23
A 3. Lula videóhoz való előkészületek során felvettem még 3 szörnyen gagyi olyan jelenetet, amelyekből egyet azóta véletlenül sikerült is letörölnöm. Nem tudom akarjátok-e látni, úgyhogy szavazzatok.  ..
Úgy néz ki, lengyel barátaink (EVM-hez hasonlóan) valamelyest összerázták magukat. Utóbbi időben (ha hinni lehet a kritikáknak) korrekt, vagy akár jó játékokat is kiadott ez a cég. Például a World of Goo, amelyet mindenhonnan istenítenek. Úgyhogy kaptok innen egy baráti…..
Nagyon fura eset ez a Mortyr. Többé kevésbé rendszeresen kapom az üzeneteket, hogy "Igen, többnyire egyetértek a videókban elhangzottakkal, de szerintem akkor is jó játék a Mortyr, régen nagyon szerettem". Nagyon meglepő ez a Mortyr ragaszkodás, mintha egy régi, kultikus…..