Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tommaso1981

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tévéközvetítés miatt szombaton megváltoztatták a vasárnapi Steaua–UTE Mol Liga-mérkőzés kezdési időpontját, amelyet így magyarországi idő szerint délelőtt 10 órától játszanak. Ezenkívül három nagy csatára van kilátás, a táblázat élén álló HSC Csíkszereda a…..
Tommaso1981 2010.09.12 21:50:32
@OliBLOOD: A harmadik harmad elején egy kicsit én is paráztam, néha sajna úgy éreztem, mintha a 2-0 elég lett volna nekünk. Szerencsére nem. Lüktető játék volt, de ha a második harmadban nem packázunk el annyi lehetőséget (na jó, mondjuk ki a frankót, ha Sevela nem védi ki a szemünket) akkor a harmadik harmad már izgalommentes lett volna. Kösz az infot, akkor ezek szerint jogos volt a 2+2. A másik kék vonalnál ültem, onnan nem látszott annyira tisztán.
Tommaso1981 2010.09.12 22:00:20
@facsipesz: Na azt hiszem tudom ki lehetsz, mosolyogtam is a hokikulacson, mikor kötözködtek előttem veled az őrök.
Amúgy meg azt vettem észre, hogy a büfé egyre jobb színvonalú. Legalábbis egyre kevesebbet kell sorban állnom.
A végén én is hallottam ám olyat (persze tényleg elfogult szurkolóktól), hogy mikor elesett gyorsan ráharapott a szájára, hogy vérezzen. :-D Ettől függetlenül szerencsére nem volt durva a meccs.
Tommaso1981 2010.09.12 22:26:51
@facsipesz: Azért megmarad az inkognitód, mert a hátad mögött álltam, csak hátulról láttalak, s mivel nem nőnemű egyed vagy így nem stíröltelek jobban. :D Szóval nem hiszem, hogy legközelebb felismernélek, hogy jé ott a facsipesz. Egyszerűen csak hallottam, hogy miért kötött beléd a két őr.
Na igen az a finom zsíros kenyér... Ezért is szeretem azt a büfét. Olyan családias hangulatú a zsíros kenyérrel. (De innentől kezdve nem fényezem, mert a végén még azt hiszik reklámozni akarok. :d)
A harmadik Mol Liga-forduló délelőtti meccsén nem jelentett gondot a Steaua Rangersnek a roppant fiatal kerettel felálló Újpest. A lila-fehérek az első harmadban csak egy gólt kaptak, utána azonban megtört az ellenállásuk, 7-1. A többi találkozó szorosabban alakult. A…..
Másodszor is 3-1-re bukott a Pittsburgh Detroitban, Abdelkader újabb gólt lőtt. A hazaiak hátrányból fordítottak. Malkin verekedést kezdett a végén, de megúszta az eltiltást. A hazaiak kezdtek aktívabban, de a Pittsburgh gyorsan átvette az irányítást, és a vezetést is…..
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
Doug Armstrong általános igazgató megnevezte azt a teamet, amely csoportellenfelünk vb-ezüstös válogatottját irányíthatja a svájci világbajnokságon. Értelemszerűen olyan edzők jöhettek szóba, akik csapatai nem szerepelnek az NHL rájátszásában. A kapitányi posztot ennek…..
Tommaso1981 2009.04.13 13:21:39
@ifjvit: Lecavalier tényleg beférne, de ő sérült, ezért nem írtam bele, mint ahogy a nagy hiányzó Ryan Smith lesz még szintén sérülés miatt. Szerintem az ő helyün megkérdőjelezhetetlen lenne ha nem lennének sérültek. Stamkos? Nem tudom. Tényleg jó formában van, a centerek közül akiket írtam a Roy, Arnott centerválasztásban biztos vagyok, viszont mivel a Minnesota jól muzsikált az idén nem lennék meglepődve, ha lenne egy fél Minnesotai sor a kanadaiaknál (hátvédként Bergeron, balszélsőként Brunette, centerként Belanger), így talán lehet, hogy Spezza helyett betenné Stamkost, de szerintem Stamkos azért fog kimaradni, mert túl fiatal. Bár ha plusz csatárként őt vinnék Belak helyett az sem lenne rossz választás. S persze az sem biztos, hogy a kanadaiak 3-8-13-as felállásban mennek, lehet, hogy 2-8-14-ben, bár ahogy Ruffnak idén gondja volt a kapussérüléssel a Buffalonál biztosra veszem a 3 kapust.
A magyar szövetségi kapitány klubcsapata, az EHC München szombat este bejutott a német másodosztály rájátszásának döntőjébe. A Bietigheimmel vívnak a feljutásért, a párharc április 17-én kezdődik, három nyert mérkőzésig tart. Ha netán ötödik, mindent eldöntő csatára…..