Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GogoKittyRitox

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Aktuális 2009.11.05 10:17:00
A H1N1 műbalhéÜzleti tömeghisztériaKezd a sertésinfluenza körüli közpánik generálás közröhejjé válni őszintén szólva. Az elején tudni illett pedig már, hogy mekkora műbalhé az egész, ám mostanra tényleg olyan méretű szánalmas erőltetett média butítással próbálják…..
GogoKittyRitox 2009.11.06 08:01:16
Szevasztok!
Szerintem is egy igazi fatális nagy baromság az egész H1N1 vírus mizéria,na meg a válságról ne is beszéljünk!!
Engem igazság szerint a válság dolog jobban érint,na jó a vírus is de azt
lesz@rom!
A válság azért mert a köcsög munkáltatónk,ezzel védekezik minden ellen!Befagyasztották a fizunkat a válságra hivatkozva,nem baj,hogy minden ára emelkedik,csak a fizunk nem!Válság van dögölj éhen,de közben gyere be dolgozni!Karácsonyi ajándékot sem kapunk ebben az évben,mert válság van nincs rá pénz!Jóformán most mindent megvonnak mert válság van!Hát most komolyan,kapják be!
A forgalom természetesen semmit nem változott,ugyanúgy jön be a sok tukkó mutyerák,bamba geci vásárló,és szórja el a szaros pénzét,minden totál fölösleges szemétre(mert csak szar szemetet árulunk)!!
Akkor most mondja meg nekem valaki,mi a fasz van!Mert én semmiféle válságot nem érzékelek,azon kívül,hogy tőlem(ünk),megvonják a nekünk járó dolgokat,pénzeket!
Szerintem ez csak a multiknak jött kapóra,hogy még többet vonhassanak meg a munkavállalóktól,válság címszó alatt,rohadt dühítő!Szétrobbanok az idegtől,eközben elvárják,hogy mosolyogjak miközben a "kedves" vásárlóval kommunikálok!Na azt már nem!Valamit valamiért!
Hoze Blog 2009.09.11 10:04:00
Péntek, Viki, dark találkozóVontatottan indul kissé ez a nap, bár annál gyorsabban begyorsul majd remélhetőleg. Mi lesz ma? Viki, meg 18:00-kor Mom parknál gyűlés. Akinek kedve van, jöjjön és hozzon sok piát. Ennyi.Ez ma felettébb hosszú spot volt, tudom. De ha egyszer nem…..
GogoKittyRitox 2009.09.11 10:55:15
@-Hoze-:A biblia eszembe sem jutott,az nem igazán érdekel!
De ez csak 1 nap egy 7en!
Ha gondolod lehet szerda is!:)
De nem haragszom,megengedem:)
A lényeg,hogy legalább 1 percet szántál rá!
Köszi!:)
GogoKittyRitox 2009.09.11 11:16:46
@Skynet-Adry:
Ok,nem is veszem basztatásnak!:)
A péntek onnan jött,hogy ma péntek van,és a mai bejegyzésem,nekem full tök mindegy melyik nap!:)
Csak aki nem vega,az legalább 1 napot hagyjon ki a héten!
Rengeteg állatot megölnek "miattunk"!
Én totál átadom magam ennek a doloknak,és vége nálam a húskajálásnak!(már csak azért is mert felfordul a gyomrom tőle)
Szal....ennyi!
De akit nem érdekel az ne foglalkozzon a dologgal!Komolyan!
GogoKittyRitox 2009.09.11 11:29:43
@-Hoze-:
Ok,vágom,értem....tudom!
De ........mindegy!

De nem is rossz ötlet!:)
Indulok is!Vigyázat!Robbantáááááás!

Ui:Csak annyira rossz dolog ez!
Totál kivagyok emiatt!
Lehet ezért most tök hülyének néztek,de lelkizős vagyok ilyen téren!Sorry!
Bocs,hogy felhoztam a dolgot!
Hoze Blog 2009.09.09 07:55:00
Mindig csak a balhé, a balhéMár megint mik történnek. Úgylátszik a mi környékünkre, a kisboltokba is begyűrűdzött az a kellemes kis átbaszós tipikus marketing fogás, hogy nevezetesen: kiírnak egy árat a boltba egy termékre szallagcímmel - a kasszába meg egész más van beütve,…..
Hoze Vélemény 2009.09.07 08:55:00
Ratyi felvonulás 2009Kéremszépen, az idei ratyik (értsd: buzeráns önmutogató életképtelen szarok) felvonulása olyan szinten érdektelen volt, hogy még hozzám sem jutott el a híre, én aki napi száznyi hírportált olvasok, csak hogy naprakész információkkal lássalam el a…..
GogoKittyRitox 2009.09.07 15:48:23
@-Hoze-: Szerintem ez soha nem fog kiderülni!

Mivel a kordont rázogató sutyerákok agyáig(már ha van),soha a büdös életben nem fog eljutni,hogy attól még,hogy ő ott van és dobál,meg üvöltözik addig amíg vörös nem lesz a feje,attól az ég egy adta világon semmi sem fog változni,és nem fognak hazamenni az általa gyűlölt egyedek,mert ő azt mondja!Pfff...

A ratyik meg hát....én nem is tudom mit mondjak!
Maga az egész egy nagy baromság,ha az ellen felvonulgatnak,hogy legyen vége ennek az ellentétnek,és utálatnak,akkor inkább szerintem húzzanak haza fitymacsattogtatásra a 4 fal közé!Mivel mindenki tisztában van vele,hogy ez a dolog soha nem fog megváltozni,mármint a nézetek!
Mindig is voltak,és lesznek buzik,na és persze az őket utáló csoportok és a földhözragadt járókeretes nyugdíjasok.:)
Ez egy ördögi kör!Maximum hozzá szokunk a látványukhoz,ebben a rohanó világban,ahol mindenki csak magával foglalkozik,de ha gerjesztik a tömeget a felvonulással meg ilyen gay baromságokkal!Az csak olaj a tűzre!
Komolyan nem értem,ezek között gondolkozik egyáltalán valaki???O_O
Ősz van ismét, mint minden évben egyszer:)Mindenkitől hallom, hogy " franc, megint jönnek az esők,kurva hideg lesz, fújni fog a szél, söpörni kell a leveleket, sivár lesz a táj, ésatöbbi... " Vicces, mert én pont ebben az évszakban éledek, egyszóval ilyenkor vagyok…..
Hoze Blog 2009.05.21 03:14:00
Franc kivan a 'Hoze' névvelNév-traumaÍgy hívnak 14 éve. Hoze = Zsolt - Zsozé, Hozé.  Alternatív rockerséget, átmeneti graffity tagelőst, éles váltásként 1996-ban, meg már egészmás.  Majd gyors váltásként tecnhno dj-zés, meg műsorvezető a Tilos Rádiónál,…..
- Crowbaby - A Péntek 2009.04.13 01:04:00
Valójában a pénteki Wet Lips koncertről szólna ez a bejegyzés, de az egész nap úgy alakult, hogy muszáj megírnom az egészet. A nap teljesen jól kezdődött, minden szokványos volt, elmentünk vásárolni húsvétra, miegymás, aztán hazamentünk, bla bla… ezután kezdődött…..
Hoze - 2009.04.12 17:24:00
Boldog húsvétot!Hétfőn ismét üzemben a blog.Ma este: Gyár - live : Hoze, MasoChrist*..