Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Little scallywag (törölt)

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Schiffer András beszéde a Corvintető csurig tömött termében. "Elindulás" hangulat volt nagyon. :) Mindenki "érezte!"   Az a kérdés ma, hogy Magyarország jövőjét az emberek félelmei, vagy az emberek vágyai teljesítik-e be. Az a kérdés, hogy…..
Little scallywag (törölt) 2009.06.08 00:08:10
@Improver: igen, ezen el kell gondolkodni, hogy hogy lehetne videken erositeni. Egy-egy lelkes ugyes emberke mennyit tud jelenteni, az elobbi pelda is mutatja.
Lapozgatom a szombathelyi-estet, majd elakadok egy pillanatra az alábbi, Falusi turizmust hirdető reklámoldalon:A lap alján láthaóak a nevesebb vidékfejlesztési és turisztikai szervezetek/szövetségek logója, így azt kell, hogy mondjam: azért akadnak öteletes és humoros emberek is ott…..
A Lehet Más a Politika + Humanista Párt összefogás tegnap és tegnap és ma leadott összesen az Országos Választási Irodánál 27500 ajánlószelvényt. Körülbelül negyven kiló volt.Más pártok cédulagyűjtésben járatos emberei egyöntetűen azt mondták, nekünk nem fog sikerülni,…..
Little scallywag (törölt) 2009.05.10 04:21:13
@Karma Gedeon: tényleg, nálunk szintén elég délen Lovasi volt az egyik húzónév, nem lehetne őt megkérni? Amúgyis hiányolom. Vagy nyomjanak együtt valamit. Vagy együtt velünk valamit:)
Little scallywag (törölt) 2009.05.12 09:56:47
@párka: lehet tudni, hogy mik voltak a tipikus problemak az el nem fogadott cetliknel? Jo lenne osszeszedni, hogy mit tanultunk az egeszbol, sokunknak ez az elso cetligyujtese es talan nem az utolso.
Holnaptól május 7-ig minden hétköznap 15:00-19:00-ig jelen leszünk 4 köztéren. Ezek a helyek gyűjtőhelyként is szolgálnak, tehát hozhatjátok ide is a cédulákat: - Batthyány tér, metró aluljáró - Móricz Zsigmond körtér, 7-es busz megállója - Oktogon - Örs vezér tere, metró…..
Little scallywag (törölt) 2009.05.05 18:12:35
@Andrej2: Szia, vegulis sikerult neki leadnia?
Little scallywag (törölt) 2009.05.05 18:37:56
@Andrej2: Esetleg Godollon is leadhatja, a lehetmas.hu-n talaltam ket gyujtopontot, az egyiknel mobilszammal. Ha meg belefer az idejebe. Bar szerintem ugyis kell majd a hianypotlasnal.
Sziasztok! Köszönhetően a nagyon sok ember nagyon sok munkájának, túlléptük a húszezret. Szerdán már lesz annyi, hogy bevihessük őket a választási irodába. Ahhoz hogy ez lehetséges legyen, be kell hozni őket az irodánkba: Andrássy út 77, vagy eljuttatni a megyei, kerületi…..
A ma délelőtti számítás szerint csak 19.530 cédulánk van, tehát a mára kitűzött húszezret nem sikerült még elérni. A gyűjtés sebessége, ha nem is végzetesen, de lelassult.  Úgyhogy húzzunk  bele!Továbbra is szerda reggel tervezzük a cédulák leadását, akkorra már…..
Little scallywag (törölt) 2009.05.03 17:42:06
@sanc: en is pont ezt csinalom! Haat, nem egyszeru a volt pasit felhivni. Foleg, ha nem o veszi fel, mint nekem az elobb. Ez ciki volt, na mindegy, lepjunk tovabb:)
Ne feledjétek: _legkésőbb_ május 5-ig be kell érkeznie minden cédulának a pesti központba. Ez azt jelenti, hogy ha te pl a záhonyi polgárokat boldogítod, akkor előbb lépned kell: vagy a megyei központba, vagy ha 10-nél több darabról van szó, akkor ajánlva/tértivevénnyel, de…..
Little scallywag (törölt) 2009.05.03 13:28:49
@Will-O-The-Wisp: gondolom a gyujtopontokban talalhato darabszam mar az osszesitettben is szerepel es most fizikailag kerulnek at a kozpontba...szurkolok, foleg amiatt, mert felek, hogy sok lesz a rontott. Koszi az infot!
Schiffer András írta az LMP tagjainak, de közzé teszem, mert minden cédulagyűjtőt érint.A következő egy-másfél hétben eldől a sorsunk. Az elmúlt napokban mintegy 200 vidéki gyűjtőt, szervezőt, koordinátort, mozgalmi embert hívtam végig és nekem is iszonyatos…..
Little scallywag (törölt) 2009.04.30 09:44:00
@Tgr: Szia, koszi az infot! Megprobalom. Volt aki azt mondta, hogy nem kapta meg a cedulajat postan, ezek szerint oket is megkerhetem, hogy menjenek be a valasztasi irodaba?
Little scallywag (törölt) 2009.04.30 12:30:06
@Will-O-The-Wisp: igen, koszi olvastam, ezert is merult fel bennem, hogy lehet, hogy az illetoknel megsem a csaladtagok dobtak ki a cetlit, mint anno hittem.
Little scallywag (törölt) 2009.04.30 12:54:36
@Will-O-The-Wisp: Ez Bekes megyeben volt, de megegyszer utanakerdezek, mielott azt irom, hogy tuti nem kaptak meg.
Száz család hatszáz négyzetméteren, harmincezer ember a Dunától a Róka hegyig terjedő apró kisváros nagyságú területen: Békásmegyer, az ország második legnagyobb lakótelepe. Szombati akciónkat abbéli reményben szerveztük, hogy ha valahol, akkor itt lennie kell ki nem dobott…..
Az alábbi képet a saját facebook profilomra készítettem, az engem ábrázoló képet cseréltem le erre.Ha 100 ember feltölt profil képnek egy üzenetet, akkor az akár 10.000 emberhez is eljuthat rövid idő alatt. Ez volna az ötlet. Tehát tölts fel profil képnek valami cédulakérő…..
Little scallywag (törölt) 2009.04.26 18:11:47
@otvospeter: csinalj Te is valamit, ami szerinted nem ronda, nem ciki es cedulat hoz.
Kelet-magyarországi koordinátorunk telefonhívása alapján: most átléptük a tízezret.Ha nem lassulunk le - márpedig miért tennénk, egyre többen segítenek, és begyűjtésre váró cédula még bőven van - akkor gyönyörűen meglesz határidőre a húszezer érvényes cédulához…..
Little scallywag (törölt) 2009.04.24 21:34:34
Mint a számlálón láthatjátok, jelenleg 8056 darab céduláról tudjuk biztosan, hogy benn van valamelyik megyei vagy a pesti központban.Ahhoz, hogy a húszezer érvényes cédula meglegyen, majdnem még kétszer ennyit kell szereznünk. Ám optimizmusra mégis van ok: úgy tűnik, csapaton…..
Little scallywag (törölt) 2009.04.24 20:21:36
@vatti63: Gyulan en is probalkoztam, kb 3 jon ki belole, nem voltak ra vevok az emberek. Ezert orulok, hogy hallok gyulai aktivitasrol :)
Vasárnap, hétfő      ..
Little scallywag (törölt) 2009.04.21 22:38:56
@Improver: Majus 8, de ez a legvegso, inkabb hamarabb hozzak, nehogy kicsusszanak a hataridobol.
Nem tudom, kinek hogy könnyebb, de leírok egy ötletet, bár lehet, hogy így van eleve, de azért leírom. Ha pl. mindenki kitűz magának x darabot, hogy addig hajt, amíg az meg nem lesz, addig az lesz az első, és ha több lesz, az csak jó, akkor van egy konkrét irány, és így jobban…..
Little scallywag (törölt) 2009.04.17 12:22:04
@cowboy001: kedves cowboy001, gyakorlatilag leirtad az en velemenyemet, en is azt gondolom, hogy a kemeny munkanak mindig van gyumolcse.
Vannak kozos problemaink es mi felvallaltuk a felelosseget, hogy megoldjuk oket. Ha feladjuk, attol meg a problemak fenn fognak allni, sot. Kemenyen kell hajtani, hogy minel beljebb legyunk es minden cetlivel, minden uj szimpatizanssal beljebb vagyunk.
Az embereknek meg nem volt ideje mindezt befogadni, sokan ujjongva hallgattak tolem, hogy milyen lelkesen dolgozunk es hiszunk, de ok mind most hallottak az LMP-rol eloszor. Talan meg nem tudjak, hogy mennyire kellunk nekik :)
En igaz nem vagyok tag, csak szimpatizans, de azert merek kettes szam elso szemelyt hasznalni, mert mindig erre vartam, hogy ez elkezdodjon.
Amugy nekem is sok az igeretesem, ok ugy vannak vele, hogy raernek...foleg a hetvegere mondtak, hogy jonnek.
Az én tapasztalatom az, hogy az általam összegyűjtött cédulák fele úgy jött, hogy bárki jóf ej embrenek odaadták volna, de a másik fele a "hm... LMP, utánanéztem és tetszik" kategória. Megmozgattam a dolgokat, nálam van 45, aztán kedden kb 100 még, majd jön a többi.…..
Little scallywag (törölt) 2009.04.14 19:41:59
@smor: egyetertek veled, ma egy ismerosom meselte, hogy csak azert nem dobta ki a cetlijet, mert arra gondolt, hatha jon egy kedves ember es elkeri - meg jo, hogy en voltam a leggyorsabb kedves ember.
Három vidéki beszámoló a reggeli leveleimből: Emberek, Falumban Rábakecölben befutók vagyunk, hazautaztam Húsvétra, s beindult az üzem, ma összesen negyvenöt darab cetlit szedtem össze. Ha a 780 főhöz viszonyítjuk akkor simán meg van az 5% :)  Tegnap felhivtam a rokonaim…..
Little scallywag (törölt) 2009.04.14 17:29:16
@[eon]: Ez nagyon jol esett, koszi :) a masodik level az enyem. Azota nemcsak a szamlalo duplazodott meg, hanem a nekem tett igeretek is! Szerintem nem lesz itt gond a 20000-rel, apuval kiszamoltuk, ugyhogy tuti :)