Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avokado

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
Mi lesz, ha a Fidesz-kormány parlamenti többsége valahogy elolvad? Lehetséges-e olyan ellenzéki összefogás, mely leválthatja a Fidesz-kormányt? Mi lesz az MDF-fel és a Jobbikkal? Spekulációk következnek.   "Medgyessy Pétert már a választási kampány idején…..
avokado 2009.08.15 20:18:50
@bm613: Az MSZP is csak "baloldali".
 Bár a kormánypártok  előre beharangozták, hogy a választási vereségüknek nem lesz semmiféle következménye, hetedike után csupán nyolcadika fog eljönni, jól látható, hogy ez a másnap igazi másnaposságot okozott körükben: azóta is kótyagosak. Az MSZP-t nem…..
avokado 2009.06.28 10:26:44
@aakcs:

Talán, ha nemcsak a saját hülyeségeidet szajkóznád, feltűnt volna, hogy azt a bizonyos "hosszúbájtok éjszakáját" sosem sikerült bebizonyítani. Az MSZP-SZDSZ kormány viszont bizonyítottan kimásolta az összes adózó adatait az APEH adatbázisából. Bíróság kötelezte őket a másolat megsemmisítésére. Persze, azt nem tudjuk, hogy hány másolat készült és hányat semmisítettek meg!