Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cart

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeznek még tán, nem is olyan régen csámcsoghattunk már a Paul Bracq nevével fémjelzett El Benzo-n. Nem volt teljesen véletlen, hogy említésre került, hiszen akkor már Csikós jóvoltából (aki egyszer elvitt magával a legendás és misztikus Klub-ba) tudtam, hogy itthon is…..
...az a kaposvári Madár utca. Főhősünk azonban megpróbálkozik vele.Scheerti küldte be, mintegy a téli gumi és a hólánc fontosságát hangsúlyozandó. Láthatóan nem ő az első áldozat, ennek ellenére a hólánc nem került elő. A hátra csúszáskor féken állással pedig mindent…..
Belsőség Élményautó gombokért 2009.07.24 14:55:00
Na jó, ha éppen nem is gombokért, azért meglehetősen olcsón. Jómagam pár hónapja találkoztam a locost-autókkal egy meg nem nevezett pécsi költővel folytatott beszélgetés után, aki épített volna egy gyerek gokartot a remek kartbuilding.net-en található tervek alapján.Szóval a…..
cart 2009.07.24 23:37:51
@zippofcy6: Milyen elbaszott ember vagy te?
Nem legóztál gyerekkorodba bazki?
Gondoltál már arra , hogy alkotni, jó?
Vigyed csak el a kocsid 1 szakszervizbe ha felkel tölteni ablakmosóval. :D Köbö ehez hasonló ember lehetsz.Nyámnyila.
Ennek ez a lényege, hogy te alkotod meg és aztán élvezed amit csináltál bazmeg , olajosan görnyedtél a saját verdád alatt h minnél faszább legyen. csiszoltad, stb bazki bár neked mondhatom biztos fingod nincs az egészről.
Videós kollégánk, barátunk, Robertó érdekes átalakuláson ment keresztül az utóbbi hónapokban. Pontosabban nem ő, hanem a státusza minálunk. Régebben, amikor felcaplatott hozzánk a videórovatból, mindenki köszönt neki, á helló, komesztáj, mi van veled, mikor vágunk, satöbbi.…..
Belsőség Autót nyitni a netről? 2009.04.12 22:53:00
Tény vagy kitaláció a sztori, mely szerint az ős-kocka Passat kulcsával az összes korabeli Audit és VW-t ki lehetett nyitni? És mi a helyzet manapság? Mit csináljon az ember, ha az autóban felejti a kulcsot? Keressen egy garantáltan bevált trükköt az interneten? Francokat, hívjon…..