Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ApropoApo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már nem kerül sokba egy sátor, sőt akár ingyen is beszerezhető (és itt nem a "teherautóról leesés" esetére célzok, hanem arra, hogy van egy csomó külföldi, aki nem vesződik azzal, hogy hazavigye a filléres betyárbútort). Ez eléggé átalakította a hajléktalanok…..
ApropoApo 2009.11.26 17:38:02
Felháborító; ha én kimegyek az utcára, és valakinek a kezébe nyomok egy szórólapot, akkor az már tiltott reklámtevékenység, és a közterületfelügyelő megbüntethet; mások pedig életvitelszerűen laknak, sz@rnak, szemetelnek, botrányosan viselkednek folyamatosan a város legforgalmasabb pontjain - és ez valahogy nem zavarja a hatóságot. Ez itt megint egy kisebbség terrorja a többség fölött. Tudom, hogy a hajléktalanság nem hatósági, hanem szociális probléma (többnyire), na de aki hajléktalan, annak mindent szabad? Úgy látszik, Magyarországon igen.
Utólagos előszó. :) Figyelem, az írás alapvetően nem arról szól, hogy ha eladnám a telefont, miért nem kaphatnék érte többet! Egy jelenségről szól általában, de a gondolatsort ez a telefonos példa indította el, még ha nem is a legjobb példa. Elgondolkodtam, hogy az ún.…..