Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picibaba

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudjátok, mennyire gáz az abortusz. Egy olyan lelkiválságba kerülsz utána,hogy nehezen szabdulsz. Más nézöpontot nem látok. De még gázabb, ha valakinek a magzatát lopod el. ITT Terhes szeretnék lenni...
Grafter Beindult az agytorna 2009.04.03 17:42:00
„Indítsd be az agyad!” szólít fel a Sport szelet új szlogenje. Azt hiszem a korábbi csokin energizálódott rasztasrác vicces esetei után nem is várhattunk mást a csokit népszerűsítő kreatív csapattól, csak a már jól megszokott, szellemes reklámokat.A szlogenben…..
A házban, ahol albérlek, van egy friss anyuka, akinek ikrei vannak. Egy kislány és egy kisfiú. Ők a ház sztárjai. Hosszú, felültetéssel összecsukható babakocsiban (ld. kép) tolja őket. Ma segítettem nekik feljutni a 4 fok lépcsőn.:) És nem borultam ki. Büszke vagyok magamra.:D…..
Mindegy miről Nincs kaja 2009.04.11 18:50:43
Létezik olyan, hogy a mikrós pizza szénné ég? Korábban ez a kérdés fel sem vetődött bennem, s nem csak azért, mert nem vettem korábban még ilyen kaját, hanem mert ésszerű lenne, hogy egy étel nem lesz 5 perc mikrózás után antracit fűtőértékű tiszta karbon. (Ez szép mondat…..