Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eagle13

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HARDasNAILS3 küldte nekem ezt a videót, ahol szerintem igen találóan kiparodizált. Többek között felfedeztem a saját szófordulataimat, bosszankodási kombóimat, úgyhogy grat az odafigyelésért. Külön poén volt maga a játék, hogy egy sajátot készített el, úgyhogy köszönöm a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.05.18 18:51:00
Akik olvasgatják twitter üzeneteimet, azoknak büszkélkedhettem azzal, hogy múlt hét óta munkavállaló lettem, méghozzá most már rendesen, teljes munkaidőben, helyenként majd 10 órázva. Úgyhogy nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ilyenkor kevés idő (de leginkább energia) jut egy-egy…..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Az idei GDC konferencian bejelentettek az elso pakisztani videojatekot a "Shera Jutt"-ot. Elég epikus darabnak néz ki. Ránézésre egy Antikiller és Nina ügynök keveréknek tűnik. Ha esetleg valaki pont járna arrafelé, hozzon már egy kópiát, ez már így vakon is bekerülhetne…..
Hivatalosan megnyílik az az oldal, amely összeszedi az összes Family Guy, Simpsons és South Park részeket, valamint zenékkel és friss hírekkel lát el benneteket a sztár életben! A rajzfilmek több mindent takarnak:-helyben megnézhető-letölthető-és természetesen röhögés…..