Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erika_93

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvenc könyv. Aki szeret szépirodalmat olvasni, az ne nagyon nézze meg a következő videót, kicsit elkeserítőek a válaszok. Simonnál nem érhet minket meglepetés, aki a kedvenc kaja kérdésre a McDonalds választ adja, annál nem lehet másra számítani, minthogy nem olvas egyáltalán.…..
Erika_93 2009.05.14 18:35:12
@ettumifilii:
hát igen.. a testvéri szeretet :P
de hogy lehet MEGUNNI a Harry Pottert??! lehet hogy egyet kell értenem Jamievel :P
Tömören lássuk, milyen sorsolást kapott Roger Madridban, és kik lehetnek a legnagyobb ellenfelei az elődöntőig... :)..
Egyik olvasónk, Ágimanó kinn van Rómában, minden nap ott van a versenyen, és sokat fényképez. Élményeiről blogot ír, és megengedte, hogy használjuk a képeit. Itt van egy például a tegnapi Federico Luzzi emléknapról, ahol Nole Mary Poppinsként viselkedett...
Akinek egy monte carlói mestertornán két meccs között erre is van ideje, az rossz ember nem lehet. Tudjuk, hogy mi hivatalból nem szerethetjük túl a teniszezőket, de vállaljuk: Nolét nagyon kedveljük.Thriller. 2.30-tól válik igazán látványossá. ..
Kattintás után a:világ első hátsója A kívánt rész aláhúzandó. Köszi a linket:)    ..
Amúgy David és Andy közös fotója azon apropóból született, hogy ők ketten, valamint a hétpróbázó olimpiai bajnok Denise Lewis a Malaria No More UK tanácstestületének tagjai lettek. Ez egy non-profit szervezet, mely a maláriafertőzés megelőzését próbálja segíteni. A malária…..
A szótlan szájtátás tipikus esete áll fenn még mindig nálam.Röviden és velősen: WTF??! (Az első úriember Derek Jeter, a New York Yankees baseball csapatából.)..
Erika_93 2009.04.17 17:49:06
Hát ha ez tényleg így működik, akkor megérte ütőt cserélni. :)Brilliáns alakítás. ..
Amíg Roger nászajándékokat bontogat Mirkával, a többiek máris túl vannak az első salakos 1000-es torna bemelegítő buliján. Monte Carlóban amúgy is elég jól el lehet tölteni az iccakát, Albert monacói herceggel a Grimaldi Forumban mulatni viszont keveseknek adatik meg a…..