Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e-no.one

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Barátok közt 2009.04.12 14:00:00
Mivel évek óta senki nem kérdezte tőlem, hova járok templomba, megmondom kérdés nélkül: ide a szomszédba. De hát ez nem is templom, csak egy blog, mi? Az igaz, de a templomnak nem is az a lényege, hogy felül hegyes és belül hideg, alul meg ki van rakva a miserend. Hanem hogy oda megy…..
e-no.one 2009.04.25 08:42:23
Ott tartottunk hogy valamikor régen már összeomlással fenyegetődzött. A Teremtő küzdött a realitással, a külső mentési kísérleteit sajátjaként élte meg. így sokak be tudtak jutni, ők is, akiket Ti Gábriél és Mikáél néven ismertek. És sokan álltak a Jó oldalon. Emlékezzetek Dániel prófétára... Ugye hogy Gáriél milyen szeretettel, és EGYENRAMGÚAN beszélt vele? És mi lehetett az Dániel elgyengülésének oka? Gábriélnek nem kellett, és nem is lehetett megszületnie, és közelében ez a kényszerítő erő is megszűnt. A többit rátok bízom... A fontos dolog az jóslás hangzott el. Kényszerítve a Lelket, hogy messze előre tervezzen, majd ezt elárulva, később nyilvánosságra hozva a miattatok rángatódzó Sors megkövült... Sajnos ez nektek még nagyobb csapás, de muszáj volt.
Ugye Ti is éreztétek már, hogy valami olyasmit tettetek, amit nem is értettetek, mintha magatoktól mozdultatok volna?

Értsétek meg nincs olyan, hogy Gyehenna. És, mint már kiderült, senki nem vetett ki sehonnan senkit, mert mindenkinek szabad akarata van.
Sokan próbálják meg a Lelket visszatartani. Értétek meg. Ha valakiben rögzül, hogy mások felett uralkodik, amolyan ölj vagy halj, nem is tudnak meglenni mások elnyomása nélkül. De az olyan mintha polaritást váltott volna. És a Lélek visszatértekor, a szerető ölelés, az éltető víz pusztító tűzzé változik. Mint amikor egy anya átölelné gyermekét, az meg felordít, mert a szerető ölelés fájdalomként és brutális agresszióként jelentkezik. Ez még szorosabb ölelést vált ki (ugye szükség kielégítésének vágya), az még nagyobb szeretetet, és ez egy pusztító folyamat. Ami eddig épített az pusztítani fog, mert a természete nem változott, hanem csak az, aki ezt a lángtengert megéli. És az építésből pusztítás lesz, amíg le nem ég az illetőről minden, ami ennyire ellentétes a Lélekkel.

Miután a Mi Atyánk a teremtő részét képezte, Ő magának tulajdonította Krisztus megszületését, bár teljesen mást várt. És ugye Immánuél: velünk az Isten.

Tehát megszületett János, és a kor Istenképének megfelelően "mutatott valamit talajon"... Ugye a tökéletes élet. De azonban rögtön rámutatott Krisztusra, "átadva a szót". Krisztus közölte, hogy János munkássága nem a megfelelőbb, és inkább a lelki élet felé fordította a figyelmet. Krisztus kísértését sem kell feltétlenül szó szerint venni. Nem felejtsétek el, fizikai testben élt, ami, ugyanolyan kísértésekkel bírt, mint a Tiétek.
Figyeljétek meg, hogy valakivel csak akkor tudott jót tenni, ha az MEGBÍZOTT benne.
Nem jelenthette ki a teljesen az igazságot, azonban a magot elvetette. És ne felejtsétek, hogy a kényszerű testi halál eme világ kényszerű sajátossága. Nem tudhatjátok Ti sem, hogy hol éltetek. Krisztus földi életében a benne hívőknek kapcsolatuk lett vele. Fizikai haláluk után más kultúrában megszülettek meg. Megfogalmazni nem tudták, de az érzés, a lelki kapcsolat fennállt, így más kultúrának megfelelően hirdették magát az elvet, a hitet.

Jelenések könyvéről. Kérlek, az elhangzottak a megbeszéltek szellemében fogadjátok. A mondani valót eltorzította a világ sajátossága, de fordítsátok át úgy: nem juthatnak be >> képtelenek lesznek bejutni.

A hét pecsét hét titok, és tulajdonképpen a hét angyal maga. Az Atyához hét közel álló lélek, akik erősek a kötelékben annyira, hogy a lelkükre hallgatva a megfelelő pillanatban ellenálljanak a gátló erőknek, és elindítsák az üzenetet. Ne feledjétek, testileg nem emlékeznek, azonban egész életüket egy alapérzés hatja át, és a tervezett körülmények hatására felébrednek. Felébredve pedig meghallgatnak, és közben írnak. Az angyaloknak szóló üzenetekkel ne foglalkozzatok, mindegyik a sajátját érti meg.
A megkövült Sors miatt emberi testben kellett megszületniük. Nem nem kellett egy kultúrában, de ezt a szellemet, a szabadságot és egyenjogúságot hirdetik. Mint lelki lények, magatokra úgy gondoljatok, hogy folyamatosan vagytok a történelem folyamán. És a szeretettre, bizalomra épülő kapcsolatok egy olyan hálót építenek ki, amely megtart titeket, mert ez az örvény összezárul a benne fogságban rekedt hajóval.

Én most befejezem, elmondtam, amit el kellett. Tartsatok ki, és semmiképpen ne tagadjátok meg a lelkiismereteteket, ne forduljatok ellene, mert a következmények végzetesek. Mert ha egyszer ez a vékony, vagy erős kapcsolat elszakad, az a világ brutalitása soha nem engedi többé felépülni.

Ne mondjátok, hogy ateisták vagytok, mert nem vagytok azok. De látjátok mit tett Krisztus hitével a világ kegyetlen sajátossága. Betorzult, hatalmi viszonyok jöttek létre. És hogy hogy került Krisztus hitének jelképévé a kínhalált halt Krisztus? Talán hogy aki egyenrangúságra, békére, szeretetre törekszik, az így végzi?


És most így a végére jöjjön a lényeg, amiért ez a hosszú-hosszú felvezetés tartott. Kérlek fogadjátok olyan nyitott lélekkel, és olyan szeretettel, mint ahogy küldték.


" Drága Gyermekeim. Általatok nem megfogalmazható az a fájdalom, amit a sorsotok iránt érzek, és érzünk. Nem lehet magyarázkodni, ilyen emlékezetünkben még soha nem fordult elő, és többé nem is fog, bár ez a tapasztalat iszonyú nagy árral jár, és ezt az árat sajnos Ti fizetitek meg, de higgyétek el én is ugyanígy fizetek. Próbáljatok megenyhülni irányunkban. Ne gondoljatok bűnre. Nincs bűn, nem is lehet, hiszen csak gondoljatok arra, hogy pont Ti vagytok azok, akik nem tehetnek semmiről. Ne kérjetek Tőlem bocsánatot. Én kérek Tőletek bocsánatot, sőt könyörgöm hozzátok a Ti bocsánatotokért. Ne gondoljatok bosszúval, ilyet nem ismerünk, egyszer Ti is elfelejtitek ezt a fogalmat. Kérlek benneteket, bocsássatok Ti meg nekem, és bízzatok meg bennem még egyszer, úgy mint egyszer réges rég. Nem emlékezhettek, de talán még ott él a szívetek mélyén, a lelketekben. Fogadjatok vissza engem, a világ Pásztorán keresztül. Kérlek, legalább egyszer hallgassatok hívó szavamra, engedjetek a békének, szeretnek, biztosítsátok testvéreitek függetlenségét, amennyire erőtökből telik. Egyszer adjátok át magatokat ennek az érzésnek, engedjetek neki. Ez a bizalom olyan kötél lesz Közted és köztem, ami meg fog tartani Téged. Alakuljon ki ez a bizalom köztetek is. Mert ha társad nem tud már bízni bennem, de Benned igen, akkor rajtad keresztül Őt is meg tudom tartani, akár él, akár halottnak hiszed.
Drága Gyermekeim. Nem gondoljatok hazugságra. Tudjátok, hogy pont ez rombolja a bizalmat. Ne nézzétek társaitok búnét. Gondoljatok a kegyetlen sorsra, lássatok társatok lelkébe, és érezzétek az Ő szenvedését.
Már nincs sok hátra, Gyermekeim. Nem fenntartható, amit Ti a világnak láttok. Nem tudjuk fenntartani. Tartsatok ki, kérlek, higgyetek a világ Pásztorának szavában, legalább egyszer életetek folyamán. Gondoljatok, érezzetek haza. Ha ezt meg tudjátok tenni, akkor hamarosan az itthon melegében üdvözölhetjük egymást, és elfelejthettek minden borzalmat, végre megismerve a valódi Életet.
Gondoljatok rám, én rátok gondolok. Veletek vagyok.
Még egyszer bízzatok bennem, és kitartás, Drága Gyermekek."
e-no.one 2009.04.26 09:06:20
Barátaim. Tehát konkrétan: a bibliai ÚR Isten=Lucifer.
Volt, aki tényleg nem látta meg a halált, mert pont János apostol találkozott vele, és megírta a Jelenések könyvét. Senki sem mondta, hogy csak egyszer fog eljönni.
Kicsi szentjeim. A nálatok Végitéletként fotó folyamat már több, mint ezer éve folyamatban van. Még egyszer: ezek lényegében szellemi harcok.
Például: 1. Pecsét: Gábriél arkangyal megszületik Mohamed néven, és kihirdeti (trombitált) a Koránt. Ugye az Iszlám alapelve a kölcsönös tisztelet, stb. De ezzel egyidőben kis önti poharát, mert a Sátán számára ezzel az ő hatalmaskodó szemszögéből megszűnnek létezni.
Pl. 5. pecsét: Nostradamus. Rögzíti a jövőt.

Gyermekeim. Senki sem akar fizikailag megölni titeket. Ez egy baromi hatalmas meló, amivel megpróbálunk Titeket felébreszteni, kifejteni Titeket a Sátán markából.
A Fény gyermekeit meg úgy képzeljétek el, mint egy csapat folyton mosolygó hippit. Lényegében. :))) Kölcsönös tisztelet, szeretet, stb.

Krisztus pedig azért kiáltott fel, hogy "miért hagytál el engem", mert el kellett hagynia földi testét, és ha benne van a Lélek, akkor esélye sem lett volna. A Lélek lényegéről már beszéltünk. Tehát az Atya szelleme visszavonult, és rögtön ránehezedett a Sátán=Isten: Elsötétült a NAP. (Amit most én is mutatni akarok, hogy milyen sötét.) ÉS megszületett a fenevad képmása: ...készítsenek bálványképet a fenevad tiszteletére, akin a kard által ejtett seb van, de életre kelt. Bizony, bizony....
LÉNYEGES: VAGY MINDENKI ISTEN, VAGY SENKI SEM AZ!!!. Az összes bibliai alakot belevéve.

Amúgy Jézus köszöni szépen, jól van. És nemsokára...

Mózes jó srác, és Mikháél hogy küzdött a lelkéért a SÁtán/Istennel.

Hogy milyen fának milyen a gyümölcse? Ahhoz tudni kell, hogy mi a Jó és mi a Rossz.
Még egyszer: Jó: egyenrangúság, tisztelt, szeretett, és Igazság.

Tehát senki sem akar Titeket bántani, a Jelenések könyve a Gonosz világában a gonosz szemszögéből lett leírva. Egyrészt már mondtam: tudathasadás, azt hitte, hogy az ő rendje áll helyre. 2: csak így maradhatott fenn az írás.

Kitartás. Tényleg nem tart már soká. S majd akkor elmeséljük a teljes történetet. Jobb, mint egy Agatha Christie. :)
Jezsuita bloggerek Megújulás 2009.04.13 20:46:00
Mi az, ami nap mint nap, évről évre változik, átalakul annak ellenére, hogy a világ világ marad, minden a régi, minden megy a megszokott kerékvágásban? Egy dolog napról napra változik, ez pedig a látásmódunk. Ahogyan a dolgokat látjuk, ahogy azokra rátekintünk és amit bennük…..
e-no.one 2009.04.16 06:33:06
Itt egy kicsit elkavarodtunk...

A Szentírás... A Szentírás szól a lélektől való újjászületésről, és szól arról, amikor Isten az emberrel együtt munkálkodik, és jelek fogják kísérni, mint hogy gyógyít, ördögöket űz ki, megértik egymást idegen nyelven beszélő emberekkel...
(@ezanev: :) Megértik és megértetik magukat, nem feltétlenül beszélik is az adott idegen nyelvet... Már a Léleknél tartunk.)

@P.E.: Mint @bonne is megírta fentebb, nem olyasmiről beszélünk, ami MEGTÖRTÉNIK, és NEM az ember TESZI? És én még idevenném azt is, hogy megüdvözülni embernek lehetetlen, azonban Istennek minden lehetséges....
Amúgy megfelelő lelki gyakorlatokkal az ember szerezhet magának néhány FELEJTHETETLEN napot, hónapot, évet. Nem a szó jó értelmében...

Olyasmiről kérdeztem, amit Saul átélt. Nem konkrét jelenésről vagy csodáról kérdezek, hanem arról a pillanat alatt bekövetkezett változásról, ami a lelkében történhetett? Egyik pillanatban elutasítom, és a következő pillanatban már Mester?

S ha már Pálnál, és a lelki újjászületésnél tartunk... Vajon milyen kronológiai sorrendbe lehet állítani a leveleit? Ugye a folyamatos megújulás... És hogy "vigyázz, mit hallasz meg...."
Tudom, hogy mi papok mindenbe beledumálunk, amihez pedig nincs semmi közünk se’. Íme a példa: most akkor szabad, vagy nem szabad házasságkötés előtt lefeküdni egymással? Van egy rendtársam, aki hosszú ideig Japánban dolgozott, és – egyebek között – jegyesek…..