Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prszakmunkás

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: And the Titonic goes to...Gorraf! Gratulálok Gorrafnak, akit ismét a random.org segítségével sorsoltam ki, és aki mellesleg arra tippelt, hogy a hiredtésen egy új, szalontüdő ízesítésű óvszert reklámoztak. A kijózanító valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy azt Bery már…..
Szabad Európa az internet szabad 2009.04.16 11:39:18
 Ez az én alapelvem. Ezért gondoltam indítani egy blogot, ahol megosztom gondolataim a szabadság online mivoltával kapcsolatban...
prszakmunkás hirtelen 2009.04.16 11:12:52
  Na jó, nem bírtam ki. Az előző posthoz még annyi, hogy http://prezi.com/11569/- figyeloda! prezi.hu....igazo creative commons solution.......
prszakmunkás Szabad kultúra.... 2009.04.16 11:02:00
 A cím már magában foglalja személyes álláspontom az online tartalmakkal kapcsolatban (ajánlott irodalom: Lawrence Lessig: Szabad kultúra, amit itt: http://www.creativecommons.hu/civi/ sok mással egyetemben el lehet érni ingyen), de a Pirate Bay pere nagyon érdekes.PR…..
Érdekes, hogy eddig erről nem írtam, pedig elég alap dologról van szó, amire mindenkinek szüksége van! De most itt az idő, összeszedtem pár helyesírás ellenőrző programot, mindenki válassza ki a neki tetszőt ezek közül. Tehát ha emlékeim nem csalnak, elég idegesítő, mikor…..
 Amikor én is indítok egy blogod. de úgy komolyból, hogy feccolok bele energiát.Szóval arról lenne itt szó kéremszépen, hogy ez egy amolyan kifordított macska. Mindenféle PR és annak bűvkörébe tartozó dologról fogok szólni pont egy olyan eszközzel (blog), amit a PRben…..