Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amonSerrano

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krumplishal Új könyv. Új könyv? 2011.10.09 12:49:00
Olvastátok már? Én még nem találkoztam vele, lehet hogy egy új könyvről beszélünk? Németországban adták ki, a könyv szerzője Tobias Hohmann. A címe: Zwei Himmelhunde mit vier Fausten. Az Amazon.com-on most 39.95 Euro. Ha valaki többet tud róla, írjon! Ti hogy fordítanátok a…..
A címben írt kérdés-válasz az egyik budapesti alagút legmókásabb felirata volt, lehet hogy még ma is ott van. Ehhez kapcsolódik a mai posztunk is, ami egy nem létező filmről szól. Bud Spencer filmjei között ritkán találunk ilyen erős szereposztással bírót, hát még ilyen…..
Krumplishal Mi ez? 2011.09.05 13:26:00
Aki elsőnek megmondja, a következő bulin vendégünk egy sörre!  ..
Krumplishal Retróplakát 2011.08.16 21:49:00
Így estére még egy plakát a Plakátboltból.....
Krumplishal Gyorshír Krétáról 2011.07.30 21:22:00
 A Krumplishal egyik fele éppen Krétán nyaral, ott készült ma este ez a képecske. Hogy mindenki megnyugodjon, Krumplishal mindenhol van... ..
amonSerrano 2011.07.31 15:17:22
Sziasztok Kuzinok!Megérkeztünk a helyszínre, becsekkoltunk. Ez apróbb akadályokba ütközött, hiszen megtudtuk:"Nevünk: Senki" :)Gyülekeznek a népek, minden készen áll egy igazi csődületre. A Krumplishal jelen, óránkénti bejelentkezéseinket olvashatjátok! 19.00Az…..
 Abban, hogy egy idén júniusban alakult, ötvenmilliós cég tízmilliárdos beruházással szeretné felépíteni Bonyhádon a világ egyik legnagyobb tengervíz alatti szállodáját, már önmagában több poén van, mint Sas József teljes életművében. De ne ítéljünk…..
amonSerrano 2010.08.30 18:59:29
en azt hittem a legnagyobb a Hydropolis lesz dubaiban, meg a poseidon a fuji szigeteken...

blog.hotelclub.com/top-five-underwater-hotels/

jah hogy ezekbol se lett semmi.... nem baj. Bonyhadon a puszta kozepen egy mesterseges medence majdnem olyan vonzo mint a valodi tenger. biztos hatalmas siker lenne:)))

Ahogy a megalmodok is irjak honlapjukon: "Legfontosabb szempontok, hogy a tenger és az élővilág saját közegében maradjon.."
amonSerrano 2010.08.30 19:01:41
  Nem is olyan rég lelkesedtem a Váci út és Dunyov utca sarkán épülő irodaházért, a látványtervek után Edit tegnap néhány fotóval lepte meg az Urbanistát. Túl azon, hogy persze a terven szebben csillog a nap, elég nehéz észre venni az apró különbséget. (Bár a "lábai"…..
 A hetedik kerület az áron alul eladott épületekkel, ledózerolt régi házakkal, és a helyükbe felhúzott igénytelen panelekkel betonozta be magát az építészeti közbeszédbe, úgyhogy amikor a Dob utcában megpillantottam a sárga és fehér falanszter, akkor egyből páradús…..