Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zuzokkk

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Laura 50 nappal később 2011.09.07 04:00:00
 0.nap 60,3 kg50.nap 55,6 kg Eltelt 50 nap Laura programjából, azaz már majdnem elértük azt a napszámot, amit én egy csajjal maximálisan együtt tudok lenni egy kapcsolat keretein belül. Vége van Laura fogyasztó programjának, azaz mostantól kizárólag a testformálásra…..
zuzokkk 2011.09.07 17:12:04
Gratulálok a fogyáshoz.

"Ti, akik ilyen gusztustalan stílusban vájkáltok az életemben.... "
Ebben egyetértek veled, de amíg mi csak téged kritizálunk, addig te minden kövér embert kivéve azokat akik nem tehetnek róla. Csak azt kaptad vissza amit te adtál. Kritizáltad a kövéreket, akkor mások rólad miért ne alkothatnának véleményt!? Te is alaptalanul látszat alapján ítélted el a másikat, nem ismerted személyesen, mi se téged a írásod alapján ítéltünk meg. Szerintem egy írás többet elmond egy emberöl mint a külső (természetesen ha az írás személyes).

Te leírtad hogy milyennek képzeled magad.
Vajon tényleg ilyen vagy, vagy csak ilyennek gondolod magad?
Tudod az embert nem az alapján ítélik meg hogy mit gondol saját magáról, hanem ahogy viselkedik. (pl. hiába mondom azt hogy segítőkész vagyok, ha nem segítek másoknak).

Én pont az az eset vagyok akit kiskorától tömnek. Világ életemben kövér voltam(184cm/130kg). Szüleim a hibásak? Is. 17 éves fiú vagyok. 141 kg volt a max ami voltam. Lementem 130 kg-ra önerőből, utána 123 kg-ra betegség miatt, a 7kg vissza jött nyáron. Érdekelt is és nem is. Most kezdtem el a kalória számlálós dolgot.

Elkalandoztam. Lényeg hogy majdnem annyira nehéz leszokni a folytonos evésről mint neked a cigiről.

"Tudnék én is regényeket írni az élet igazságtalanságairól, biztosan ennek is köszönhető a napi 6-8 szál láncdohányzásom..."
Igazságtalanság ide oda csak te tehetsz a dohányzásról amíg a kövérségről nem csak az adott egyén tehet.