Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RobertSuta

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosan tíz éve – 1999-ben – történelmi tettet hajtott végre egy székely származású vajdasági magyar ember: Dani Zoltán. A világsajtót bejárta a hír, hogy Dani és katonái lelőttek egy F–117-es lopakodót. Szerbiában nemzeti hősként tisztelik, tettéről filmet…..
RobertSuta 2009.04.11 21:50:40
@Rókakígyó: "Az araboknak meg van pénzük, úgyhogy akár az is igaz lehet, hogy hívták őt, sőt..."

Az amerikaiaknak meg szép nagy fekete autóik vannak, és valószínűleg igen hamar egy ilyen csomagtartójában találná magát az aki ilyesmit tud. Azért gondolkozzunk már egy kicsit...
Arról nem beszélve, hogy egy háborúban lelőni egy vadászgépet az ok, kétségtelenül hőstett (akármilyen oldalon is harcol az ember), viszont az hogy valaki - állítása szerint - csak azért nem áll össze gépeket lelődőzni akárkivel aki dollár milliókat fizetne neki, mert oda kellene költöznie a családjával, az azért már nem kifejezetten hősies. Talán szimpatikusabb lett volna ha azt mondja, hogy azért nem megy bele ment mert ő nem terrorista, hogy pénzért lövöldözzön le gépeket. De hát nem azt mondta. Kövezzetek meg, hogy ezen azért én egy kicsit fennakadok.

Ez az egész egy jó sztori, de nem több, viszont kár volt bulvárosan felfújni. Ha le tudtak volna szedni legalább két db lopakodót (vagyis meg tudták volna ismételni a sikert), akkor elhiszem, hogy megfejtették a nagy titkot és megcsinálták a megcsinálhatatlant, de így ebből legfeljebb a szerencse bizonyítható.

Olyan ez mint Koplárovics gólja a MU-nak.
RobertSuta 2009.04.11 23:59:23
@Invictus: És ettől így okébb? Mármint, hogy valaki csak azért nem fekszik le jópénzért a "sötét oldalnak" mert esetleg utána őt is lerendezik és nem azért mert az elvei mást diktálnak?

Konkrétan ezt mondja:

"Nem mentem. Nem tudhattam, mi lesz velünk, ha vállalom. Az egész családnak mennie kellett volna, és ki tudja, hazajöhettünk volna-e még valaha"

Őszintén szólva, akit csak ennyi tart vissza attól, hogy terroristáknak segédkezzen pénzért, azt talán nem kellene túlzottan dícsőíteni.

Nekem már az is visszás, ha valaki egyáltalán fontolóra vesz egy ilyen ajánlatot, de biztos bennem van a hiba, Saddam pedig a emberi jogok bajnoka volt.