Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ressm

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az ilyen gondolkozású nép, mint afféle egyeduralkodó, kizárólagos hatalomra törekszik, mert nem áll a törvény alatt, despotává lesz, s így a hízelgők tesznek szert tekintélyre; olyan is ez a demokrácia, mint a monarchikus formák közt a türannisz. Ezért az erkölcse is…..
Miért mindig az munkavállalóknak, az utasoknak kell megértéssel lenniük GASKÓ és csapata iránt? Eddig nem akartam írni a sztrájkról, de most megint kinyílt a bicska a zsebemben. Nyilván megérti majd Marci, hogy fontosabb a sztrájk, mint az, hogy a nagymamája lássa a…..
István jegyet vett online, csak a jegykiadó kioszk, na az nem akart működni. Nem volt nagy baj, csak 5 órája kifogyott a papír.... Sebaj kárpótlásul nesze neked 16 ezer forintos bünti... Egyébként, azt már csak halkan jegyzem meg, hogy nem lehetne bevezetni egy egyszerű dolgot ilyen…..
És ebben igaza van a levélírónak, hiszen az embereknek eszük ágában nincs, sorbaállni, hogy visszakapják a komfortdíjat. Mondjuk van 200 utas, akinek visszajárna a komfortdíj: 200*390=78 000, ebből maximum 20 utas fog elmenni, hogy visszaváltsa (már ha egyáltalan ad a kaller…..
ressm 2009.04.13 16:14:04
@Ákibard!: annak idején az ablakok lehúzhatóak voltak félig, még annak idején 3/4-ig, igy a szellőzés, meg volt oldva, még annak idején napfény ellen lehúzható ponyva is volt!, MÁV felirattal. ez a mai napig hatásos szellőző módszer, csak ha légkondival szereljük fel a kocsit akkor ott katlan van ha nem működik, vagyis komolyan veszi a szolgáltató a működést avagy nem! ennyi a lényeg a tapasztalatok szerint van rá példa, hogy nem. Aki ezt "élvezi" az joggal dühöng és felháborítja mikor elkérik a jegyet kezelésre