Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aleatha

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megérkezett a levél amire már nagyon-nagyon régóta vártam. Nem csak mióta ide költöztem, hanem hosszú évek óta, olyan régóta, hogy már azt hittem sose jön meg. Megérkezett az első hivatalos irat arról, hogy kormány mögé ülhetek. Néhány héttel ezelőtt elküldtük a…..
Hungarian Pepper Kezdetek 2012.09.12 14:50:24
2 hónapja keresek Angliában és még mindig nincs munkám. Az ország mentségére legyen szólva, olyan munkákra jelentkeztem, amelyeket általában nem bevándorlóknak szánnak. Hoppá, előbbi mondatom tele van felesleges előítélettel. Hadd fogalmazzak tisztábban. Olyan munkákra adom…..
Egy hónapon belül harmadszorra nézek ki azért az ablakon, mert valaki rendőrért ordibál, és tizedszerre azért, mert valaki ordibál. Tegnap irdatlan csörgés és dörömbölés zajára dugtam ki a fejem, és kiderült, hogy egy csöves a szemetesekből dobálta éppen az utcára…..
Family Guy Blog Változások! 2009.03.31 19:52:00
Nah teljesen megváltozott a letöltési oldal, minden részhez van egy rövidebb tartalom összefoglalás (hála a wikipédiának). Emellett mostantól kinnt lesz minden epizódhoz a megaupload-os és a rapidshare-es linkje is, mivel volt aki jelezte, hogy neki rapidshare-ről jobban jön. Emellett…..