Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nick74

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 HelloOX 2.03   Az előzö írásban áttekintettük a szignózás rejtelmeit, így már elvileg majdnem minden programot feltelepíthetünk a telefonra. A probléma az, hogy a szignózást minden egyes szignózatlan programnál meg kell csinálnunk, ami megnöveli a programok telepítési…..
 Gyors és állandó elérés a telefon hivatalos ROM-jainak letöltéséhez   Sok probléma van azzal, hogy a telefonra megjelenő hivatalos firmwarek nagyrésze csak RapidShare-n elérhető. Itt várni kell a letöltéssel, sőt, rengetegszer van olyan, hogy hosszú órákon keresztül…..
Belsőség Korea az új Japán 2009.04.09 19:23:30
Az ix55 nagyon jó autó, remekül összerakták. Precíz és pontos, pont olyan, amilyennek egy japán autót elképzel a mi egyszerű, egységesített gondolkodású agyunk. Kívülről nem túl izgalmas, utastere azonban minden elvárást kielégít. Nem kínál olyan luxust, mint a prémium…..
nick74 2009.04.13 08:42:45
@PUG 607: Senki nem mondta hogy szar.Nálam a prémium a Mercinél,bmw-nél Lexus-nál kezdődik.Ennyi.Amúgy jó szól a hifi,kööszi,a polír kerek is szépen csillognak,a fólia faszán árnyékol.Süt a nap, fűnyírót kéne vennem,mit tanácsolsz milyet vegyek?Esetleg PUG? 607 literes fűgyűjtővel?Nem asszem mégse,asszondják a franciák szarok,bár nem tudom még egyet sem vezettem de ha sokan mondják biztos így van...
nick74 2009.04.13 15:52:22
@www.totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=83059: Nemtom,igényesebbnek tűník.No meg audit minden utcasarkon látok kettőt,ez meg azért lehet mert 2évesen a 12 millás audit megveszik 6misiért.Valahogy nekem nem sugallja a minőség érzetét.Lehet egyszerűen nem szimpatikus,ezért nem ismerem el,makacs vagyok na.Ebben a témában nem tudok objektív lenni,nem is akarok.Idekeveredtem erre az oldalra,és dumáltunk egyet.Igaz a pözsós gyerek belepofázott.Lehet kicsit meggyőztél,ha másról nem is arról,hogy előbb gondolkodjak és csak utána írjak.
Na amiért regisztráltam,a hyundai igenis utolérte az európai autógyártást.Teccik-nemteccik ez van.Nem kell elkeseredni,kína is utol fogja,még öt év.
nick74 2009.04.13 17:55:39
@PUG 607: Saját magad vagy az élő példa arra,hogy miért nem tart ott KOREA ahol a prémium gyártók : Neked saját magadnak kellett sötétíteni,nagy zenézni,polírfelnizni mert a TE autódhoz nem lehetett kérni ilyen opciót!

Ez így van.1999-es fejlesztés kicsit le volt maradva.Na bumm.Nekem akkoriban kellett a takarékos kis dízel.Pedig annyit kipróbáltam,Mjet,cdti,hdi,tdi.Valahogy mégis ez tűnt a legmegyőzőbbnek.
Ja a hifit meg azér rakattam bele,mert szeretem a jó zenét,jó minőségben hallgatni.A polírfelni megy a fehérhez,a fólia meg árnyékol,és nem látják a motyódat a hátsó ülésen ha parkolsz.Ez oly "paraszt" dolog?
Ja kinéztem a fűnyírót,AL-KO Silver 4.5LE fűgyűjtős.Szerinted,Jó lesz?
Faszom,ennyit az autókról. :D