Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rMIN

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Gyerekek!A "rendszeres művelődési forma munkanaplója" mérföldkőhöz érkezett: lapoznom kellett. Az oldal alján összesítettem a 2011.01.01. és 2012.05.19. közötti adatokat. 65 alkalommal találkoztunk ez idő alatt.Engedjétek meg, hogy a Top10 listát…..
Eckl Máté kollégánknak kéretik nagy taps, ugyanis bejutott az Országos Trombitaverseny döntőjébe, tehát szurkolhatunk neki novemberben is. Hajrá Máté!..
              ...Íme a fantasztikus trió! -De hát csak ketten vannak... -Ez benne a…..
Végre itt a várva várt...   Azt gondolom, régóta az egyik legjobb koncert volt, amelynek az anyagát itt találjátok. Sajnos a szél egy kicsit ront a hangon, ha jól füleltek, akkor pedig apró pata-kopogást hallani, na az a kamera hangja, amint fókuszál…..
Íme a bányászhimnusz szövege és kottája, valamint egy énekes előadás. A dallam nem teljesen az, ami nekünk le van írva, de 95% stimmel. Kikérdezés lesz belőle, nem viccelek. Bányászok vagyunk vagy nem?Szöveg és…..
Sok szeretettel gratulálok az ifjú apukává avanzsált Chris-nek! Kislánya, Réka ma reggel 3:55-kor született meg, nagy és egészséges baba. Remélem, mihamarabb látunk képeket is a kislányról! Jó egészséget, sok örömet, és némi kitartást a gyermekneveléshez! Szerencse fel!..
1953 május. Események Választ az ország (országgyűlési választások) fekete-fehér, hangos   Szinkronszöveg: 1953. május 17. Vidám indulók hangja ébreszti Budapest népét. Ünnepel az ország. A béke, munka, a jólét, a felemelkedés követeire szavaz a magyar nép.…..
rMIN 2010.04.16 21:11:38
Kedves Kollégák! A blog 1 éves lett! Gratulálunk magunknak hozzá!      És ezt az alkalmat megragadva - egyfajta dicsőségfalként - gratulálunk elsőként KissBalinak, illetve mindazoknak, akik kommentjeikkel hozzájárultak az oldal eddigi sikeréhez. A nyertes…..
Erre a képre is a rózsaszentmártoni honlapon találtam.   Azt hiszem ez volt az a fellépés, ahol olyan sokat kellett a misére várni.      ..
Levente S A T U B A...                                                                              …..
Újonc és veterán tagok számára nyitjuk ezt a folyamatosan frissülő Galleryt. A fiatalok számára példaként, a veteránok számára emlékként. Egyúttal szeretném, hogy mindenki, aki szeretné megosztani saját képeit, nekem elküldje, és majd jól felteszem. FIGYELEM! Balázs is…..
EREDMÉNYHIRDETÉS Történelmi nyereményjátékunk lezárult.A nyertes ETTUKA^^ lett! Gratulálunk. Nyereményed átvételéről a következő próbán tájékoztatunk. A következő kép valószínűleg 1993-ban készült a zenekarról.Feladat: Nevezzetek meg a képről 10 olyan…..
rMIN 2009.06.03 09:29:19
@kissbalika: Okés, de akkor ki hiányzik???
rMIN 2009.06.03 09:33:35
@rtech: Vagy talán a jobb alsó??
Im so confused....
Balatonföldvár, 2008                                                                              …..