Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gregonya

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész jó összeállítású asztal, egyik része sem lóg ki nagyon az összképből, a tranziens háttérkép is ideillő választás (hogy ne legyen olvashatatlan a felirat/ikon). Az méretbeli arányok is elfogadhatóak, még ha a középső kereket kisebbre vettem volna. Talán egy kis…..
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
Nemrég találtam rá erre a hasznos kis videóra. Ez a fazon megmutatja, hogyan csinálj magadnak saját fénykerdot. Szerintem egy kis angoltudással, némi pénzzel és egy kevés ügyességgel mindenki meg tudja csinálni. Nézelődjetek még a feltöltő channeljén, mert sok jó videója van.…..
Star wars fan Star Wars Rap 2009.04.11 12:33:40
Kezdjük egy vicces videóval amit szerintem már elég sokan ismernek. Én is nagyon szeretem, volt idő amikor naponta háromszor megnéztem.   ..
Star wars fan Sziasztok! 2009.04.11 12:24:00
Hello! A nevem Bence, de az interneten mindenki Gregonyának hív. Már egész kis korom óta nézem a Star Warsot és szeretném ha ti is többet tudnátok meg róla. Éppen ezért az oldal tele lesz érdekes információkkal és videókkal. Saját ötleteimet is megosztom veletek, amelyekkel…..