Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Louis Cyphre1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikaifutball bajnoki döntője, a Super Bowl egy olyan globális médiaesemény, amit csak az USA-ban százmillió néző követ, de a világ szinte minden országában közvetítik. Akiket nem a sport érdekel, azok a reklámok, vagy a meccset felvezető show, de leginkább a félidei koncert…..
B-oldal 25 éves a Macskafogó 2011.10.02 07:04:00
BRÉKING: 25 éves a Macskafogó! Ennek örömére (és tiszteletére...) ma este 17 órai kezdettel az Uránia Nemzeti Filmszínház Dísztermében lehet megtekinteni a jubileumi előadást. A vetítésen jelen lesz Ternovszky Béla, a film rendező, a műsort pedig Tóth Péter trombitaművész…..
Louis Cyphre1 2011.10.02 21:06:01
És ezt még a Google is megünnepli! Aki rámegy a keresőoldal kezdőlapjára, az egy videóval találja szembe magát, amin az animált Freddie Mercury keveredik különböző kalandokba a klip alatt szóló Don't Stop Me Now szövegét eljátszva (a videót a hajtás után meg lehet nézni itt a…..
Nem sokkal azután, hogy forradalom volt a szavazófülkékben, Szenes Andrea visszaszivárgott a köztévébe, hogy egy teljesen értelmetlen műsorban ugyanazt a kérdést tegye fel ötször alulról indult művészeknek, de ennyi nem volt elég. A sok év mellőzöttség után most már nem is…..
Louis Cyphre1 2010.07.14 17:50:54
@Flankerr: Akkor már ketten biztosan leszünk!!!!!!!
   "Rohadt buzi náci!" - üvöltötte az Antifasiszta, ezzel eljuttatva az idei melegfelvonulást a katarzisig. Ennél már csak az lett volna szebb, ha (a jelen lévő) Gyurcsány Ferenc és (a nem jelen lévő) Semjén Zsolt csókot váltanak, majd a föld megszakad, kicsi…..
Louis Cyphre1 2010.07.11 09:12:24
@Gáborom: Magam sem fogalmazhattam volna meg jobban......
Minden szavaddal egyetértek! Valami nagyon el van itt cseszve ....
Olyan büszkék vagyunk az 1000 éves történelmünkre és múltunkra.
Olyan jó lenne büszkének lenni a jelenünkre is ...........
Ezúttal nem szellemeskedett Berlusconi: ,,Ha a kormány alulmarad a bizalmi szavazáson, akkor mind hazamehetünk!” – ezt Fininek, a tőle egyre távolabb kerülő harcostársnak és híveinek mondta, mások szerint az országnak is üzenhetett. Arról van szó, hogy az ország…..
A CNN Larry King Live című talkshowját vezető nadrágtartós fickó 25 éven át ült a hírcsatorna legnézettebb műsorának kormányrúdjánál, készített mintegy 50 000 interjút, szinte nem volt olyan híres ember Sinatrától LeBron James-ig, aki ne ült volna be hozzá. A…..