Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maximus

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dolog teljesen természetes, a világért sem kritizálnánk azt a banki alkalmazottat, aki félelmetes őszinteséggel rejtette el azt az üzenetet az ünnepi nyitvatartásról informáló cetlin, hogy 2-án pénteken akkor is zárva lesznek, ha formálisan esetleg ki is nyitnának. Ki nem így…..
TMG türelmes és nyugodt ember lehet, ha ezt az Unicredites kalandot ennyire nyugodtan végig tudta csinálni. Váratták és küldözgették, de ő csak ült, várt és csendben  szemlélődött közben. Van egy eurós biztosításunk és ehhez egy itt nem részletezett oknál fogva át…..
Maximus 2009.04.10 23:57:45
Egy "picit" sarkítva érzem én is a történetet. Ne haragudj kedves TMG, de szerintem nagyon ráérhetsz, hogy egy ilyen említésre sem méltó esetnek ekkora feneket kerítesz. Nehezen tudom elképzelni, hogy úgy zajlottak le a fenti események, ahogy leírtad. Régebben - mint ahogy szerintem vagyunk páran - az OTP ügyfele voltam. Na ott el lehet mondani, hogy ha valamit el akarsz intézi jobban jársz, ha viszel magaddal hideg élelmet. Érthető módon könnyes búcsút intettem nekik. Az Unicredit bankot választottam és teljesen meg vagyok elégedve velük, mind a kondíciókat, mind a kiszolgálást illetően! Ezért is olvastam hitetlenkedve TMG sérelmét(?). Nem kötekedésből írom, de idézem: "...és javaslom, hogy váltsuk gyorsan be a forintot euróra, és utaljuk át a pénzt"
Utalás és befizetés között van különbség, ha erre volt az a reakció, hogy ezt csak a bank ügyfelei tehetik meg, akkor ez egy teljesen korrekt tájékoztatás, ugyanis ehhez számlával kell rendelkezni, ami jelen esetben nem volt. Az meg, hogy csak az unicredit ügyfelei válthatják be a pénzüket... Erősen megmosolyogtató. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy bankintézetben dolgozó alkalmazott ilyen kijelentést tenne: Bocsi, de mivel te nem vagy a bank ügyfele nem válthatsz eurot, megtagadom! :-) Azt el tudom képzelni, hogy esetleg a pénzváltót javasolták pusztán jóindulatból, ahol alacsonyabb is lehet az árfolyam - a leírtakból kiderült jobban is járt - de ezért inkább köszönet járna, nem egy ilyen pocskondiázó iromány... szerintem...
A történet második fele is elég túlzó, miután segítettek kitölteni a bizonylatot és a pénztárhoz irányították hosszas várakozás után került csak sorra. Sajnos van ilyen, megeshet, hogy vannak előttünk mások is és várakozni kell.
Összességében ez egy 0 történet. Egy állítólagos sérelem felnagyítása érdekes, megmosolyogtató, de kétségekre erősen okot adó előadás formájában.
Soraimat lezárva egyet tudok javasolni: TMG, ha ennyire ráérsz másokat lejáratni, akkor arra is szánj néhány percet, hogy felmész a bankok honlapjaira és összehasonlítod az általuk nyújtott kondíciókat. Hátha így is tudsz spórolni pár forintot, a valutaváltással már úgyis sikerült :-)