Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyetlenke

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt nekem egy tévészerelő haverom, ő mesélte, hogy amikor nyugdíjas mamák telefonáltak neki, hogy baj van, Zsoltikám, nagy baj van, akkor tízből kilencszer a következő volt a probléma:A mama kis horgolt csipketerítővel díszítette a tévét - A kis csipketerítőre rárakott egy…..
egyetlenke 2010.11.22 16:46:43
@Anti Anyag: továbbmegyek: szabadon válaszható film/könyv/elemzőkönyv/önéletrajzikönyv/fanfiksön/stb. fentiek megtalálhatók az alábbi nyelveken: magyar/angol/német/francia/tádzsik/jelnylev/folytatva végtelenségig.

5 éve tönkrement a tévém. Azóta se vettem másikat.

Szökőévente egyszer van egy olyan műsor amit megnéznék de nincs fent neten. De nem aggódom: másnapra fent lesz.
egyetlenke 2010.11.22 18:46:34
@dex.ion: netem van. azért a szemét ott is átjön. :)
ha meg arra gondolsz, hogy honnan tudom, hogy van valami, amit megnéznék: port.hu. :)
egyetlenke 2010.11.23 09:28:51
@dex.ion: megpróbálom megmagyarázni: ülök otthon, kint hideg van, filmet kellene nézni. végégig pörgetem, milyen filmek jöttek ki mostanában, semmi érdekes. Gondolkodom, van-e valami, amihez kifejezetten kedvem van: semmi. Na ekkor elindulok tv-műsort nézegetni, mert lehet két hét tv-műsorában találok valami olyat, ami érdekelhet, csak eddig nem jutott eszembe/nem hallottam róla. Ritkán, de időnként bejön. :)
Abcúg 80s! CUCCOK 2010.10.20 22:44:00
 NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY?Ül a kiscsákó velem szemben a metrón, olyan 16 éves forma. Milyen márka van rajta? Tisza. De nem ám cipő, hanem kapucnis felső. Mi vaaan? Pedig az. Gyárilag tele van vágva az egész cucc klasszik Tisza-cipő emblémákkal. A 90 után…..
A nyugdíjjogosultság igazolásához a munkavállalónak kell gyűjtenie a dokumentumokat. Sajnos sok korábbi állami cég jogutód nélkül megszűnt, és lehetetlen utólag beszerezni az igazolásokat. Új műfaj, hogy egy könyvelő iroda tünteti el, vagy túszként magánál tartja a…..
egyetlenke 2010.10.21 13:30:47
Én is ezt tenném a helyedbe: bekérni a nyugdíjtól a nyilvátartott adatokat (e-ugyintezes.onyf.hu/navigate/ukapunelkulframe.asp -> K25 Adatkérő lap a nyugdíjbiztosítás által nyilvántartott adatokról). Ha egyezik azzal, amiről te tudsz, akkor megnyugodni, de volt munkáltatót és az volt könyvelőirodát továbbra is zaklatni. Ha nem egyezik: pláne. Én is a könyvelőirodára másznék rá inkább.
Sziasztok!   Segítsetek ha tudtok, mert nem vagyok benne biztos, hogy a cég ahol dolgozom szabályosan, és törvényesen jár el. A cég ahol dolgozom rendszeresen, ellenőrzi az öltőző szekrényeket a dolgozó jelenléte nélkül.   A lakatott, levágják, ha nincs náluk a…..
A poszt eredetileg 2010-ben készült, azóta frissült 2014. októberében a listáról levettük a Ringet. Üzemeltetőváltáson van túl a hely, ezért újrakóstoltuk, és nem a korábban megszokott burgert kaptuk. A hely szerint még nem forrt ki az új koncepció, ezért egyelőre,…..
egyetlenke 2010.10.15 11:57:01
@Littleplanet: a gyulai hamburger verhetetlen. egyet kell értsek :)
Vasárnap este 20:45, valamelyik szomszéd házból női sikítás.- Ne csináld, te barom! Eltöröd a karomat!! Hagyd abba!Férfihang kontráz, de azt nem érteni. Aztán már a nőt sem, sikít, üvölt, majd elhallgat.Mit kell ilyenkor csinálni? Menjek le járőrözni és fülelni, hátha be…..
Budapesten olyan rétegek élnek a város közepén, akik máshol Európában leginkább a külső kerületekben. És miközben a városvezetés milliárdokért sem tudta kitalálni Budapestet, vállalkozóknak és fiataloknak ez sikerült: a romkocsmákkal. (Fotó: szimpla.hu) Nemrég…..
Levélírónk egy véletlen folytán került át költségtérítéses képzésbe, levelező tagozatra, ami ugyan azt jelentette, hogy a tandíjon felül elesett a támogatásoktól is, de végeredményben jó döntésnek bizonyult utólag a váltás. A diplomaszerzéskor már 2 1/2 év szakirányú…..
egyetlenke 2010.08.22 23:42:02
Bocsánat, be voltam havazva, csak most jutottam el odáig, hogy reagáljak.
@thehandsomest: Pontatlan voltam, nem csúsztattam. Amíg a képzés végére értem, ugyan a szakmámban dolgoztam, de nem önállóan. Gyakorlatilag a végzettek, tapasztaltak "keze alá" dolgoztam. Ezért volt a fizetésem is alacsonyabb, hiszen kevesebb felelősséget vállaltam, stb. stb. Azért egy fél diploma nem ér annyit mint egy egész. Ez változott a diploma után.
2007-ben kaptam első félévves nappalis államisként egy félévre 5000 ft jegyzettámogatást, amit csak az egyetem jegyzetboltjában lehetett levásárolni.
@Iridium: maximálisan egyetértek
@kvadrillio: szerintem Te valamit nagyon félreértettél..
@hebab: ezért írtam azt, hogy kötelezném az egyetemeket arra hogy ahol nincs hasznossági különbség a levelező és a nappali között ott legyenek rákényszerítve az azonos feltételekre.