Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ndw

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dallas - Livia munka, munka, munka 2011.04.14 01:22:00
nem sok kulonos dolog torten vasarnap ota. altalaban dolgozok, sot tularozok, ami eddig nem volt jellemzo. nagyon felsurusodott minden, es nem akarok semmit az utolso pillanatra hagyni, jovo heten ugyis nehezebb lesz a tanacsadokkal dolgozni, mivel en pesten, ok dallasban.hetfon este teniszezni…..
Sikerult vegre megterveznem az utazasaimat: aprilis 16an erek haza, utana 2 het otthon, majd majus elso hete nemetorszag. majus 7en egyutt jovunk vissza ide andrissal. valoszinu juni kozepen jovok haza, de ez meg valtozhat.amugy tovabbra sem tortenik semmi kulonos a heten. ujra jo ido lett, ugyhogy…..
Most teszek egy kis kiterot, es osszegzem a tapasztalataimat (a regieket es a mostaniakat):Az eddigi latogatasaim soran alapvetoen mindig pozitiv voltam, hogy itt milyen konnyu kozlekedni, milyen kedvesek a kiszolgalok, milyen kenyelmes mindent, milyen jol lehet vasarolni stbaz elmult heten viszont…..
Kemény napok elé nézünk, a köztévékből kibújik a valláskárosult, a kertévék meg úgy csinálnak, mintha mindenki elhúzott volna nyaralni valami karibi szigetre. A comment:com azonban a nehéz időkben sem hagyja magára a tévéfüggőket és kimazsolázza a sok szemét közül a finom…..