Regisztráció Blogot indítok
Adatok
solution (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a Homáron igen sokat lehet olvasni az utasok előadásában arról, hogy a BKV alkalmazottai hogyan alázzák meg/verik át/inzultálják a Naiv Ügyfeleket. Arról már sokkal kevesebbet találni, hogy ez az egész hogy néz ki a másik oldalról. Arról pedig még soha nem posztoltunk egy…..
solution (törölt) 2010.01.07 02:55:08
@fingerbangs: en ellened fogok tuntetni.

1. te az alapjan itelsz meg barkit, hogy eppen milyen munkat sikerult talalnia?
2. ez sima demagogia, nem errol van szo. Arrol beszel, hogy olyan panaszt is elfogadnak ahol a panasztevo anonim, tehat nem kell felvallalnia a felelosseget.
3. hogy vinnenek haza 250-et? Akit ismerek sofort, 115-120 korul visz haza, attol fuggoen mennyit tulorazik stb.
4. tehat mindenki turjon mindent, mert masnak is szar...gratulalok

Egyebkent ezzel amit a buszosok csinalnak en nagyon nem ertek egyet...kulonosen amikor szejjelfagyok a megalloban, remelem vege lesz mar.
A főnököm alapjában véve jó fej, egy álom főnök, engedékeny, nagyvonalú, jókat lehet vele bulizni, tényleg a tökéletes főnök, minden beosztottja nagyon kedveli. Szeretem a munkahelyem, nagyon jó itt dolgozni, a munka is érdekes és a munkatársak is nagyon jó fejek.   Volt…..
solution (törölt) 2010.01.05 03:31:46
@Panther_V: annyira koszi, hogy ezt nem nekem kellett leirni...
solution (törölt) 2010.01.05 18:43:41
@Buzzword: komolyan nem erted? Ertjuk, de nem erdekel senkit. Egyebkent nagyonfrappans nagyonelitertelmisegi szoveg, komolyan elismeres.
Egy rövid sztori az igazán pofátlan magyar vásárlóról, aki ahelyett, hogy örülne egy doboz ingyenciginek, visszamegy 16 centért. Németországban rend van és fegyelem: Köln, REWE szupermarket: bulihoz vettem egy-két apróságot, többek közt egy üveg legolcsóbb narancsüdítőt…..
Rövid, rendkívül érdektelen műhírek, rendkívül érdektelen műcelebekről.VV Leó, a Cool Tv műsorvezetője Amerikában járt! (Vagyis a szokásos történet: nagy hanggal kiment, hogy majd tuti befut, aztán behuzott farokkal hazarepült turistaosztályon(!!), mint Kozsó.) De várjál:…..
Múlt hét csütörtökön volt a fogyatékosok világnapja. Ha máskor nem is, ilyenkor azért kicsit több szó esik a médiában is rólunk, gyermekeinkről. Közel sem a teljesség igényével, de szeretnék megemlíteni néhány eseményt ezzel a nappal kapcsolatban. Nyíregyházán nagy…..
solution (törölt) 2009.12.07 19:14:04
@VRbagoly: whaaattt? :)
solution (törölt) 2009.12.08 01:28:11
@bhgabi: valoszinu azert, mert egy sulyos betegseg. Persze mondhato h embertelen, de ez annak a dontese aki vilagrahozza a gyermeket, mert kesobb neki kell felnevelni. Az orvos annyit tehet h felvilagosit es orvosi szempontbol javasol egy megoldast.
solution (törölt) 2009.12.08 10:04:03
@bhgabi: en ezt megertem, ha te ugy dontottel, hogy annak ellenere vallaltad a helyzetet, hogy mar tudtad h valamilyen mertekben ertelmi fogyatekos lesz a gyermeked az a te dolgod.
De ezt nem szerencses sem peldakent sem ellenpeldakent emlegetni, mert nem rolad van szo hanem egy gyermekrol, akinek onalloan kell az eletet vinnie ha veletlenul tortenne veled valami (nehogy). Kerdes az, hogy ha eleve tudjuk, hogy baj van aminek a merteke megjosolhatatlan akkor mennyire erdemes kockaztatni.
Irodalom is, női is, hazai is, s végre egy férfiszerzőtől közlünk! Tóth Krisztina, hazánk ismert költőnőinek egyike (azért vannak páran, Rakovszky Zsuzsa, Takács Zsuzsa, Balla Zsófia, Szabó T. Anna, Mesterházi Mónika, Karafiáth Orsolya, Rapai Ágnes, Kálnay Adél,…..
solution (törölt) 2009.12.05 16:30:32
@shred: csak arrol van szo, hogy olyat adj ki a kezedbol ami vallahato es ezt nem az anyukajanak irta, hanem egy holgynek akirol fogalma sincs ki. En a hasonlo dolgokat egyszeruen nem birom ertelmezni, erre a levelre pl. mi szukseg volt? Nem epito kritika, hanem egy celzott rosszindulatu frocsoges.
solution (törölt) 2009.12.05 16:32:46
Nu, az előző részben megismertük Barbit, aki első látásra hat fokkal értelmesebbnek tűnik a többi luvnyánál, és jóval csinosabb is, mint a többi, de ez nem faktor egy ilyen műsorban. A verhetetlen PszichóAndi-Editnéni-Fogash trióból kerül ki majd a győztes, ez ide ordít, a…..
solution (törölt) 2009.12.01 01:12:51
@sixx: szerintem ne rakd ki Ha Ze-t, mert ez is egy velemeny...joga van mindenkinek trollnak lenni...es a jofejek meghallgatjak a trollokat is...DE

Ha Ze: azee menj ma' a francba, mi itt szorakoznank te meg ontod a muertest a nyakunkba...raadasul egy BENKOvel forgatott musort elemzel...jo hogy nem a KENO-t
Magyaridióta Citrus ízű lófasz 2009.11.19 19:41:00
Tyúkszaros életem apró pici problémája következik, a világmegváltás-függők lapozhatnak.Az úgy van, hogy háromféle italt iszom: szeszt, vizet és teát. Ez utóbbit télen, vizet gyakorlatilag mindig, ha éppen nem szeszt nyakalok.Hosszas kísérletezés során kidolgoztam egy mixet,…..
solution (törölt) 2009.11.19 23:41:18
@Rékuc: hat pont a hozzad hasonlo hulyektol ovakodnek, az atomfizika szot meg szerintem ne hasznald mert annak viszont tenyleg van tartalma. A sportorvosok kifejezetten a forro teat javasoljak a jelentosen dinamikus alacsony statikus sportagak muveloinek. Egyebkent nyilvan olyan butan mutatnek teafuvel kis teascseszevel az edzoteremben, mint te pl. a TTK-n, esetleg a CERN-ben
solution (törölt) 2009.11.20 00:16:40
@futura: te is nagy geniusz vagy, masold es nyalj tovabb...legalabb tortent ma valami veled is.
solution (törölt) 2009.11.20 01:44:46
@futura:

ervek: nem szorakozom teafufozocskezessel, mert nem tartom fontosnak, nem cipelek termoszt mert eleg cuccot hurcolok, de 1 ora rohangalas utan sokkal jobban esik egy forro mu tea mint a viz.
Ehhez kepest te mit tettel hozza?...semmit, azert h. beirhasd vegre vhova h "eklatans" es engem izelgess kar volt fennmaradnod.
Ha már az index ennyire kampányol, a Homár orvosforrása megjegyezné, hogy az influenzaszezon már megkezdődött, a H1N1-oltóanyag pedig hetekre teljesen leterheli az immunrendszer védekezőképességét, így sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy az ember bármi másban megbetegedjen,…..
solution (törölt) 2009.11.15 01:47:34
@Kandras: bocs de az eltuntetos dolog amit emlitesz egy rossz erveles, egyebkent akar igazad is lehet.
Az előző részben megismerkedtünk a Benkő Dániel göcsörtös térdére és (egyelőre) be nem mutatott nemiszervére ácsingózó nőhaddal, amiben van ilyen is meg olyan is, szerelmes meg nem szerelmes, kis butuska, kicsit kurvás, nagyon kurvás, ahogy azt a műfaj szabályai megkövetelik.…..
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
solution (törölt) 2009.11.10 00:31:04
@medium84: ugy volt aludni mesz, szerintem ideje
solution (törölt) 2009.11.10 00:41:33
@llll5: ezt a huszoneves kis kocsogozest sem artana befejezni, miert nem lehet a lenyegi dolgokrol vitazni es mi koze a kornak a velemenyunkhoz? Itt nem a politikarol kellene beszelni, sokkal tobbrol van szo mint ki kire teszi a voksot. Arra kellene raebredni, hogy emberek serultek meg sulyosan es ehhez kepest a felelosoket kimentettek es azok az emberek rugdalnak bennunket akiknek a mi biztonsagunkert kellene felelniuk.
solution (törölt) 2009.11.10 00:54:01
@llll5: ok
Extrém, sőt perverz oktatási szituáción ábrándozik Szekértábor: a BKV tanul a MÁV-tól. Azaz tanulhatna, mert olvasónk végre talált egy közlekedési céget, amelyik még a MÁV-nál is érzéketlenebb arra  furcsa tényre, hogy úgynevezett ügyfelei vannak, akiknek a kedvében…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
 Letöltendő börtönt kapott a brutális rebiszes, aki 2006 őszén egy földön fekvő, megbilincselt őrizetesen vett véres elégtételt a székházostromért.>>> Egyenlítettünk, itt vannak a gecik, a kutyákBonus track: "Bármikor beépülhetnék a Magyar…..