Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gbz

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csipp... csepp... akkor nekikezdek.Az őszi indulásra tervezett struktúránk teljes egészében készen van.Elsőként azt mutatom meg, a terveink szerint hogyan fog festeni egy hétköznap a majdani gyermek-, ifjúsági és családi csatornán. Amit a táblázatról…..
gbz 2011.02.15 14:11:16
@stimmel: Nem hiszem, hogy ez lenne az új név, tudtommal van már egy ilyen tv-műsorkészítő cég, nem hinném, hogy őket akarnák koppintani.

Amit még hozzátennék a felvázoltakhoz a televíziózás iránt érdeklődőként és televíziósnak is készülvén, hogy a majd megújuló csatorna figyeljen arra is, hogy ne csak a tartalom legyen új, hanem újuljon hozzá a forma is. Tudom, hogy lesz név- és arculatváltás, most inkább a műsorok díszleteire, arculatára gondolok. Nekem már elég régóta (21 éves vagyok, ehhez tessék viszonyítani :)) feltűnt, hogy az MTV díszletei mindig olyan sötétek, meg mondom őszintén, nem jó rájuk nézni. Nem azt mondom, hogy valami calltv-hez hasonló csillogó-villogó díszlet lenne a megfelelő, de gondolom van valami a két szélsőség között is. Gondoljunk csak arra, hogy amikor az MR2 megújult, nemcsak a műsorok változtak (az egy másik kérdés, hogy kinek tetszik az új MR2 és kinek nem, nekem igen), hanem a szignálok is a célközönséghez fiatalodtak, tudom, a tv-nél ez nehezebb ügy, hiszen a hang mellett ott a kép is, és az sem árt, ha passzolnak is egymáshoz...

Az Időtöltő nevezetű műsorsávról eszembe jutott egy konkrét műsorcím, ez lehetne a PunnyADÁS, ha már a mai fiatalokról van szó, éljen a szleng! :)

Egyébként nagyon tetszik Gergő hozzáállása az egészhez, ha a távoli jövőben esetleg hasonló feladatot kapnék, én is valahogy így csinálnám, így érdemes...

Jó munkát!
gbz 2011.02.15 15:19:59
@stimmel: igen, gondoltam, hogy arra gondoltál, ha pontosan tudnám, hogy hol láttam ezt a cégnevet, belinkeltem volna, de csak homályos emlékként rögzült bennem... Az ÉrtékAdó nekem azért nem tetszik, amiért egyébként az MTV jelenlegi szlogenje sem, az "Értéket közvetít", mert nem attól lesz valami értékes, ha az a valami önmagáról azt kommunikálja, hogy az. Teremtsen valódi értéket, és akkor értékesnek tartja majd (reméljük) a néző is. Jó bornak nem kell cégér...

Nem is főleg az m1-es vagy a közös díszletekre gondolok, hanem inkább a kimondottan m2-esekre és a fiataloknak szóló műsoroknál (pl. Sztársáv). Kicsit olyanok, mint a különböző nemzetiségi magazinok, meg olyan, mintha egy régi padlásról szedték volna a díszletelemeket (ezzel nem is lenne baj, egyszer, de mindig...)

A Ma reggel esetében szerintem egyáltalán nem baj, hogy világos, egy reggeli műsor díszlete legyen is az! Nehogy visszasírjuk már a barkácsmunkára emlékeztető Nap-kelte-díszletet, vagy a Mokka egyik régebbi sötét díszletét... (Bocs ezért a példáért, de hirtelen nem találtam mást azokból az időkből..)
www.youtube.com/watch?v=x8J1SOD5b9Y
GbZ-view Nem vagyok itthon! 2011.02.11 17:01:19
Ha valaki véletlenül itt kötne ki, szaladjon innen, meg se álljon idáig! :)..
Tétényi Éva Köztéren 2010.09.03 15:00:00
A képre kattintva megtekintheti a riportot ..
A Magyar Televízió információink szerint augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét. Ennek jegyében információi k szerint megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál…..
A Szomszédok atyja pénteken lesz 80 éves. Az MTV meglepetésbulit szervezett a Horváth Ádámnak, aminek vágott verzióját csütörtökön 21:30-tól mindenki megnézhet az m1-en. Az Életképek rendezőjéről kevesen tudják, hogy a drámaíró Molnár Ferenc unokája és Sárközi Mátyás,…..
gbz 2010.06.02 14:48:12
Botond & Léla & Huba Két hetesen 2010.04.05 18:04:00
Hála az elmúlt napok gyönyörű időjárásának, megkezdtük a baba szoktatását a friss levegőhöz. Délután evés után először csak 5 percre mentünk ki levegőzni az erkélyre, de másnap már 15 percet 'napoztunk'. Láthatóan élvezte a dolgot, szerintem jót aludt volna, de azért…..
Portugália, Európa déli részén, a kontinens legnyugatibb csücskében terül el, szemben az Atlanti-óceánnal. Ragyogó napfény és barátságos emberek fogadják az idelátogatót. Különböző eredetű népek: főniciaiak, görögök, karthagóiak, rómaiak keveredtek és olvadtak be a…..
Részlet Jamie önéletrajzából: "1970-ben születtem Bangorban (kisváros Belfast mellett, az ír tengerparton). 1977-ben családommal elköltöztünk Bécsbe és onnan jártam bentlakós iskolákba Dublinba, majd később Cambridge-be (első iskolai zenekar, rossz haj, rosszabb…..
Kilenc év után idén nem lesz Kamera Hungária, ahol televíziós műsorok versengenek egymással különböző díjakért. A szervező szerint azért marad el a fesztivál, mert az ORTT kevesebb támogatást adott, mint tavaly és emiatt sok más szponzor is visszatáncolt. Az ORTT szerint kevés…..
A világ egyik legnagyobb, kristálytiszta, langyos vízzel teli barlangjára akar építkezni egy vállalkozó. A természeti kincsért küzdő barlangászok megfürdették a barlangban a jobb- és a baloldalt, úgyhogy most hirtelen az is elképzelhetővé vált, hogy múzeum lesz fölötte…..