Regisztráció Blogot indítok
Adatok
curve17

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi, trianoni emlékműnél való megemlékezés kapcsán fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy mennyi jellegzetes köztéri emlékmű, vagy éppen szobor található a városban különböző eseményekre, személyekre emlékezve. De, hogy melyik a legszebb, legkedvesebb az Ön számára, most itt az alkalom…..
curve17 2015.06.07 13:34:22
@Sealer: Ingyen strand, de általában mindegyik szökőkútnak ez a funkciója...
Mert Pixa és Kis Grófo folyik majd mindenhonnan. Már ha van igazság a Földön. Egész egyszerűen tökéletes ez a Bulibáró című nóta, de a Miki357 által rendezett klipre sincsenek szavak. Namost, kis útmutatás: Kis Grófót ugye mindenki ismeri, szóval Pixáról mondanék csak el…..
Kemény kritikák özöne zúdult arra az amerikai tinédzserre, aki az auschwitzi koncentrációs táborban készített egy szelfit, majd a twitteren megosztotta. A közösségi oldalon Breanna hercegnőként regisztráló, nemrég érettségizett Breanna Mitchell tweetjét több mint 3700-szor…..
Nehéz magyar fociról értelmesen beszélni. Amikor azonban a felcsúti Puskás Akadémiáról van szó, nem csak, és nem elsősorban fociról beszélünk. Itt kemény politikai jelképről van szó. Ugyanis ez a kicsiny falu - a politika nagyravágyása és a valóság közti síkok határán -…..
A kritikusok többsége, úgy tűnik, egyetért abban, hogy Kathryn Bigelow filmje megérdemelten vált az Oscar-gála nagy nyertesévé (hat szobor, közte a legjobb filmért és rendezésért járó), miközben több szakértő szerint nem fest reális képet a bombaszakértők mindennapjairól. A…..
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..