Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madzsar

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az üdülésünk során szeretjük, ha az internettől nem vagyunk elvágva. Ennek előnyei nyilvánvalóak, tudunk keresni mindenféle információt, (Google, Bing stb.) online navigációs térképeket használhatunk, (Waze, Google tékép, stb) hozzáférhetünk…..
A következő képek a szülés előtt és főleg után készültek női testekről, a maguk valóságában Photoshop és retus nélkül. Nem olyan nőkről, akik három nappal szülés után már a régi formájukat hozzák, a képeken legalábbis, ott a tökéletes bikini body és az édes…..
Ő Harcsa Veronika énekesnő, és lánchidas Bringabag tatyója. Gondoltad volna?..
Madzsar 2010.06.12 11:38:01
"Ne azt kérdezd, mit tehet a haza érted, hanem azt, hogy "Tessék parancsolni, miben segíthetek?""A politika az egy olyan valami, amit a politikusok találtak ki, hogy mindazok, akik oviban még játékból is megbuktak, tudjanak mit kezdeni az életükkel. Nézzétek csak…..
Cellanapló Kezemben a Nokia E75 2009.04.14 17:10:00
Nem sokkal a sajtóbemutató után ma megkaptam tesztre a Nokia legújabb üzleti mobilját, amiről csupán azért tudósítok itt a blogban, mert tesztelem a blogolási képességét. Eddig kb. háromszor kellett belejavítani elütés miatt, és csak az ö betű helyét nem tudtam rögtön…..
Újabb érdekes biznisz az elvtársaknál, ezúttal Szegeden. 2008 májusában Botka László polgármester és a szocialista városvezetés mondvacsinált indokok alapján több mint 30 év működés után bezáratta a Deák utcai óvodát, ahol 47 gyermeket - köztük 13 speciális nevelési…..
Madzsar 2009.04.14 20:55:47
@Fejlődő Szervezet: Nem az ovi átköltöztetése szúrja a nép szemét, hanem az, hogy a "politikai elit" szarházi módon folyamatosan a pofánkba hazudik.
1. Önkéntes kódex Hónapok óta tartó tárgyalássorozat után ma aláírják az élelmiszer-etikai kódexet, mely szerint a polcokon a magyar eredetű áruk aránya 80% lesz. A vita abból adódott, hogy mi tekinthető magyar eredetűnek? Az olcsó szlovák tejből itthon készített túró az…..