Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bistyu

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány héttel ezelőtt üzenetet kaptam egykori iskolámból, ahol egy éven keresztül tanítottam magyart, fölkérést, hogy tartsak meg az iskola névadójának napján egy előadást. A fölkérés nagyon jólesett. Nem vagyok "híres ember"; az üzenet csak annak a ténynek…..
Bistyu 2011.04.21 11:23:29
A Mátrában voltunk a múlt héten, és szalonnasütés közben a kurvákról beszélgettünk. Mi több, vitatkoztunk. Két fiú és két lány. Alberto Moravia (kitűnő olasz író, mindenkinek ajánlom a könyveit) A római lány című regénye adta a kiindulást, amelyben én személy szerint…..
Kedves szúnyog,én vállalom, hogy éjszaka annyi vért szívhat ki a testemből, amennyit csak jólesik, továbbá vállalom, hogy ennek fejében nem csapom agyon önt, nem veszélyeztetem az ön testi épségét, nem élek vissza azzal a fölénnyel, melyet testméretünk különbségei…..
Úgy alakult, hogy ezen a gyönyörű, hűvös, verőfényes őszi hétvégén egymás után két nagy magyarországi kisebbség is ünnepi eseményre készülhet: a melegek és a focirajongók. Előbbiek ma végigvonulnak Budapest belvárosán, utóbbiak pedig este megnézhetik a magyar-svéd…..
Bistyu 2009.09.07 20:26:35
@Reckl_Amál: köszönöm!
Egy álmomról szeretnék beszámolni. Úgy érzem, vannak neki tanulságai, önmagán túlmutató jelentései.Egy gyerekkori barátomról beszélgettem a családommal. Óvodás, talán iskolás koromból ismerhettem, talán egy kórházból? [Lehet, hogy nem is ismertem, csak az álomban.…..
Bistyu 2009.09.01 08:05:41
@pontilyen:

Azt a poroszos tanaras mindenit neki, na de akkor jól van. Éppen mostanában olvasom újra Faludy György Jegyzetek az esőerdőből című könyvének 1991-es kiadását - üresjárati jelleggel, ami azt jelenti, hogy sokáig fog tartani, biciklin olvasni ugyanis kissé bajos. Engedd meg, hogy egy idézettel válaszoljak:

"Miért tudja az ember ösztönösen, hogy Szent Mária Magdolna minden bizonnyal jobb lény volt, mint Pál apostol, ahogy Dzsuáng Dzö különb ember volt Konfuciusznál, és Kalkkuttai Teréz közelebb áll szívünkhöz, mint az Egyház számos szentje, például éppen Lisieux-i Szent Teréz? Talán azért, mert a három elsőből nem árad az a magabiztos, öntelt dogmatikus fölény, az az osztentatíven hivalgó mindentudás, mint a másik háromból."
Gyakran olvasni, hallani olyan véleményeket, melyek szerint "homoszexualitás" ügyben különösebb teeendők már nincsenek ebben az országban. Megszüntették a kriminalizálást, az alkotmány rögzíti a teljes jogegyenlőséget, szexuális irányultság alapján éppúgy nem…..