Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smylea

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
Smylea 2010.05.26 02:52:18
Sziasztok!
Végig olvastam minden kommentet, de most az egyéni véleményemet szeretném leírni.
Az egész lényege valóban a szereplők karaktere, és nem az, hogy mi a sziget
, vagy ki a füst...
A lezárás azt tudatja sztem, hogy a gép lezuhanásakor már mindenki meghalt... Egyetértek azzal, hogy készen kellett, hogy álljanak a távozásra, és ezért volt a sziget, és az ott történtek szolgálnak arra, hogy megkapják a lehetőséget a lelkük megnyugvására, de sem az idő, sem a tér nem számít igazán...Az ALT pedig egyszerűen azért volt, hogy mikor már készen álltak, akkor el tudjanak menni, tovább tudjanak lépni. Ben a végén nem megy be a templomba, mert azt mondja még dolga van, ő az egyetlen, akinek nem sikerült befejeznie valamit. A többiek mind befejezik. A Kate pl azzal, hogy visszamegy Claireért... gondoljátok végig, az évadok alatt mindegyik akart valamit... ami nem sikerült, de a végén mégis sikerül, és ott befejeződik... A legvégén pedig Jack az utolsó aki akkor fejezi be, mikor látja elmenni a repülőt, hiszen ki akarta juttatni a szigetről az embereket. Hugo befejezi azzal, hogy átveszi Jack szerepét mert ott akar lenni a szigeten, mivel ott érzi magát fontosnak...
Tehát a végére mindenki lezár valamit, amit be akart végezni, és ezért mehetnek el az ALT világban a végén együtt, mert meg kell várniuk egymást, csak együtt mehetnek el, hiszen senki nem megy egyedül. Remélem érthető ahogy leírtam.
Politox Zuzok Sorry abaut disz! 2009.05.13 05:17:40
Bocsát, de el vagyok foglalva 1000-rel! Egyszerűen csak a feltétlenül szükséges dolgokat végzem a le a többire nincs időm.Megy a munka, az élet szép...Egyebet nem tudok elmondani! viszlát :-) szia..
Politox Zuzok Skanzen!!! 2009.05.03 21:05:47
 Voltunk ma a szentendrei skanzenben! Van új vonatocska, ami nagyon jó! 1000 élménnyel gazdagodtam, amiket le is videóztam....Sajnos egy újraélesztést is végig kellett néznem, ami nem volt pozitív élmény, de celavie, ilyen az élet!!! (jó lecke volt). Este a meeting is nagyon…..
szal úgy gondolom, hogy olyan a blogírás is, mint az edzés! :-D nagyon nehéz rásszánia magát az embernek, hogy elkezdje, de ha nekiáll, utánna sokkal könnyebben megy, mint hinné, valószínüleg többet is csinál, mint amire gondolt és iszonyú jóérzéssel tölti el, hogy túl van…..
 Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja:- Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban!Gyorsabban mennek. Hátranéz megint az egyik, és azt mondja:- Ezek még mindig itt vannak, menjünk még gyorsabban!Még gyorsabban mennek mikor az egyik megint…..
Politox Zuzok Kelés: 5:50 :-S 2009.04.14 06:40:20
 Szerbusz!Ki korán kel... mondja a mondás, ugye! Nos én azért keltem korán, mert korán is feküdtem! Végre úgy érzem, kipihentem magam!!! Ez hihhetetlen! Ha jól számolom, kb. 12 órát aldtam :-D. Kis torokfájás szerű érzéssel és ordugulással ketem, ezért gyorsan belöktem…..
Politox Zuzok Kaposvár 2009.04.11 08:01:10
Szerbusz, kedves olvasóm! :-)Kaposváron vagyok! :-)  A családommal töltöm az ünnepeket! Nagy örömömre beszéltem ismerősömmel skype-on, aki is Londonban dolgozik! :-) Képzeld olyan telefont vett, korlátlan internettel, ami tökéletes mini számítógép és volt olyan lehetőség,…..
hmmm Kedves, te! http://picasaweb.google.hu/torokmarton82/20090411#slideshow Ezeket a fotókat nyomtam telóval... nem valami jók, de ha bele szeretnél látni a hanguatba, ami itt  a balcsin uralkodik, azért megkönnyíti a fantáziád dolgát! :-)A cím: Nándibá volt…..
Politox Zuzok Kosár hegyek! 2009.04.10 07:36:43
Hmmm, túl sablonos lett volna, ha azt írom: Kosár hegyek, hova legyek... ezért nem ezt írtam! Egyébbként lementem és sokkal jobban ment a grundon a  játék, mint amire számítottam :-)kb 3-4 órát voltam a végén még jáctam is külkeres srácokkal, bár be kell látnom, hogy a…..
Politox Zuzok Telóról megint! 2009.04.10 09:02:25
Az iménti link nem igazán volt  részletes, ezért még egyet  belökök :-)Egyébbként ellepték a tető a poszméhek, vagy valami hasonló kis dögök, így nem tudok kijárni reggelente :-( Azon gondolkodtam, hogy hívok valami szakembert hogy gyilkolja ki őket, mert nagyon nem…..