Regisztráció Blogot indítok
Adatok
józanész_józenész

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MVM képviseletében eljáró ügyvédi iroda csütörtökön büntető feljelentést tett a Nemzeti Nyomozó Irodánál az MVM korábbi vezetésének időszakában kötött kétes ügyletek miatt. Az MVM-nél több milliárd forint aggályos pénzmozgást tárt fel a belső vizsgálat, a Kocsis…..
józanész_józenész 2009.04.09 23:46:57
Kicsi Kocsi(s) újra száguld!!
Kocsis elnökként a MÁV-START-nál is eltart jópár tanácsadót. Csak közvetlen erős embereinél, vezérigazgató-helyetteseknél kellene jobban körülnézni.
Ismerőseim szerint akár igazgatói rangban is lévő, milliós havi fizetéssel rendelkező ingyenélő, közpénzt herdáló tanács(talan)adók nevei sorakoznak a banki utalási listákon a vasúti cégnél is, akiket Kocsis és az MSZP véd erős bástyákkal. Hülyeséget dumálnak, a vasút szétesik, ők meg a sok csukottszemű, süket ember között nyúlják le a milliárdokat.
Kocsis mindenhol felbukkan és söpri a zsét a gazdik zsebébe. Emberek, amíg nem ébredünk fel, ez így fog menni, függetlenül attól, hogy ki van hatalmon.
Továbbá: írtátok, hogy lassan összejönne a válságkezelésre a pénz, ha megszűnnének a közpénzherdálások. Ez így van.
Észhez kéne térni, nem a dolgos embereket kéne sanyargatni, hanem az ügyeskedő 'kocsis'féléket kellene hűvösre tenni 150-200 évre, és miniszterelnöki ill. köztársasági elnöki közös döntéssel vagyonukra 90%-os adót kivetni, beleértve családjuk, rokonságuk vagyonát is. Egy erős, független nyomozóhivatal (ha nem tették volna szándékosan teszetoszává, akkor a rendőrség)által felderíteni az összes kivándorló pénzt, és nincstelenné téve a vazallusaikat, elkobozni azon vagyonokat is, 5-szöröen megbüntetni minden "közreműködőt".
Gyorsan összejönne pár száz milliárd. A kocsis és a hozzáhasonló ügyeskedők ne menekülhessenek meg. Ehhez persze erős miniszterelnök, kormány, köztársasági elnök kellene. Ez álom. De tény, hogy óriási, kitartó CIVIL nyomással (nem jobb oldali civil, mert az is ugyanolyan bűnös és rossz csak éppen Orbán fan), szóval pártoktól, vagyonoktól független CIVILNYOMÁSSAL kellene odahatni.
No meg ott van a rengeteg Gellérthegyi, Budai várbeli, 5. kerületi és Rózsadombi tanácsadó, minisztériumi "kutató" és hasonlóan szép nevű jóléti intézmények, amelyek 0 munkával, 0 közhaszonnal herdálják a közpénzt gyönyörű villákban pöffeszkedve. Tényleg könnyen összejönne több százmilliárd a herdálások kiirtásával.
A pazarlás óriási. De ha a dolgozó, tisztességes társadalmi és civil réteg nem gyakorol erős nyomást az őt sanyargató kormányzati, önkormányzati, bírósági, ügyészségi és egyéb intézményekre akkor nem lesz változás.
Bajnai sem fog változtatni semmit. Őt és bagázsát kéne még megválasztása előtt félresöpörni és vele egy időben a jobb oldal nem kevésbé korrupt magját is, élen Orbánnal.
No és akkor kényszeríteni egy tényleg jól kiválogatott, elismert, neves intelligens géniusokból összeállított szakértői kormányt, hogy társadalmi szerződéssel felügyelve lépje meg a pazarló kormányzati, önkormányzati és parlamenti rendszerek megszüntetését, a teljes politikai, gazdasági rendszer racionalizálását, az állami korrupció és a vele szimbiózisban élő bürokrácia rohamos csökkentését.
Egy a jelszónk: kocsisok húzzatok a picsába!
Kicsi Kocsi(s) roncstelepen a helyed.