Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norman

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autófília Laci! 2010.04.04 12:40:00
Kedves Laci!Az F1-et szerető emberek (és plüssmedvék) nevében szólítalak meg.Az év harmadik versenye után kissé bizonytalan vagyok. Nehéz szívvel (szivaccsal) várom a negyedik futamot. Vajon ismét hallhatom-e becses szavaidat? A hangod, amelytől borsódzik a hátam, amelytől…..
comment:com Szétesett a Danubius 2009.11.19 01:19:00
Miért olyan megható, ha egy tucat részeg ember sírva vigad? Hát, ha zenét keverünk alá, ha kicsit felhúzzuk a basszust, hogy az elhaló suttogás a dobhártyánkban dübörögjön lágyan, akkor a szemek környéke rögtön kigyullad, mintha rákos kisgyerek kezei közt csendben haldokló…..
gombapresszó Kritikus tömeg 2009.09.23 12:16:00
A pénteki biciklis akció azért volt fontos, fontosabb minden eddiginél, mert nem kértek engedélyt ahhoz, hogy végigmehessenek a városon, hanem úgy tettek mintha egy olyan világban élnének, ahol ez természetes. Mi lenne, ha egyszer nemcsak a biciklisták gondolnának egy nagyot, és…..
norman 2009.09.26 22:06:44
@Konzervnyitó Károly:
:-) kb én is, igaz a rádiózás műfaji adottságaiból adódóan elég, ha csak a hangjából az jön le a hallgatónak, hogy biztos jól néz ki.
De a fiúk megnyilvánulásaiból is az jött le, hogy nemcsak a kutatók éjszakája iránti rajongásuk és őszinte érdeklődésük miatt voltak ilyen lelkesek:-)
Könnyű azt hinni, hogy nyáron értelmetlen rádióadást készíteni, hisz úgysem hallgatja senki. Fokozottan érvényes ez a péntek estékre, amikoris minden épeszű fővárosi kerthelyiségekbe menekül a rothadó dinnyék elől. (Jut eszembe, el ne felejtsem megenni a dinnyét, amit…..
norman 2009.07.17 20:00:10
Ahogy azt a figyelmesebbek észre is vették, tegnap elmaradt a kicsinyített fagyizó. Ez most kivételesen miattam történt így, mert előtte éjjel egy percet sem aludtam egy borzasztó gyomorfájás miatt. (Hajnalban az ügyeleten azt mondta egy szemtelenül fiatal és egyben flegma doktor,…..
Annyi mindenről kellett volna beszélnünk a héten, de egyszerűen annyi volt a dolog, hogy nem jutottam hozzá a bloghoz. De sebaj, majd az adásban. Nemsokára kezdünk. obj=new…..
Kezdjük is el. Az első a sorban ez a CD, mely a gombapresszó című rádióműsor részleteit, a műsorkészítők kedvenc zenéit és más, a műsorral kapcsolatos hangzó anyagot tartalmaz. Egy darab készült belőle. Aki szeretné magának ezt a lemezt, az ajánljon cserébe valamit.…..