Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jessy.

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer az azóta megszűnt Nyugati tér Griff öltönyházában jártam úgy mint Réka édesanyja, így aztán két másik boltban költöttük el az alkalmi ruhákra való nem kevés félretett pénzünket. Utólag bánom, hogy végül nem mentem vissza és toltam le a blokkot az arrogáns eladó…..
Jessy. 2011.05.26 22:33:45
Sziasztok!

Mondjuk az lett volna a megfelelő reagálás édesanyádtól, hogy beleír a vásárlók könyvébe!
Akkor talán szerencsétlen tulaj,aki egyébként egy korrekt, kedves és intelligens ember, megtudja milyen kis ellenséget tart a boltjában és még fizet is neki!!!!!!!!
Nem a boltot kéne szidni, a tulaj hírnevét rontani,hanem a kis primitív eladót aki ilyet csinált.
A tulaj azt sem tudja,hogy mi történik és csodálkozik miért nem megy az üzlet.....
Legyetek ti is tudatosak! Nem visszaszólni,kötekedni,lealacsonyodni kell az ilyenhez,hanem tenni ellene!!
Nálunk 1x fordult elő,hogy szólt egy vevő,h nincs megelégedve az eladóval és én azonnal számon kértem,hogy mi volt. Természetesen az éremnek két oldala van, de erre a viselkedésre nincs mentség.
Nálunk van hogy totál lepukkantan, futás után jön be valaki és otthagy több százezret. Nem a külseje alapján kell valakit megítélni! Mi is a Rózsadombon vagyunk,és mégsem csak bundában tele ékszerrel érkező vevőkkel állunk szóba, hanem mindenkit ugyan úgy kiszolgálunk, legyen Celeb, törzsvevő, vagy új vásárló.
Az is hatalmas tévhit,hogy a rózsadombon csak drága cipők vannak.
Hozzánk azért járnak vissza a vevők 11 éve, mert udvarias a kiszolgálás, bármi problémájuk van orvosoljuk, ha meg gondolták magukat kicseréljük a cipőt (pofavágás nélkül, nem úgy ahogy a nagy boltokban) és mert rájöttek,hogy sokkal alacsonyabb árakon adjuk ugyanazt mint a plázákban, a márkaboltokban,ahol elvileg a legolcsóbban kéne hogy adják, de van hogy 5-10ezer forint különbség van a javunkra.Persze lehet venni nálunk olcsóbban is deichmannban,meg a kínain,de a nevem márkáknál (Tamaris, Högl, Gabor, Ara, Josef seibel, Marc, Bugatti, Lloyd) ajánlom magunkat.
És tuti nem lesz ilyen problémája anyukádnak!!!
www.blueshoes.hu
Szép napot!