Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mariko (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Ezt az animét Palacsintaxx ajánlotta nekünk, köszönjük szépen. Mivel nem valami hosszú ezért gyorsan végeztem vele és most beszámolok nektek róla. Mai alanyom a Golden Boy című anime. A Golden Boy egy 1993-98 között futó Hárem-Slice Of Life-Komédia manga…..
Szegasztok! Ismét egy anime stúdióról és annak termékeiről fogok nektek írni, mely szerintem bizonyos embereknek még ismerős is lesz, hiszen ez a stúdió gyártja a mai anime világ 2 legtúlhype-oltabb, legnagyobb celluloid termékeit. Ma a Pierrot Stúdióról fogok nektek írni.…..
Mariko (törölt) 2012.04.02 10:15:26
Sziasztok! Szerintem előszóként nem kell semmit sem ideírnom hiszen a cím alapján már mindenki kitalálta: Ma a Yu-Gi-Oh animét fogom bemutatni nektek!                             A Yu-Gi-Oh Kazuki Takahashi 1998-2004-ig…..
Mariko (törölt) 2012.03.31 08:01:32
@Member: Nem vagy egyedül ezzel :D
Szegasztok! Van egy pár hírem a Naruto rajongóknak. Először kezdem a rosszal, hogy a jó hír kigyógyítson titeket: Április 5-től egészen április 26-ig újra fillerek lesznek! Az ok: megakarja ünnepelni a Pierrot Stúidó, hogy már 10 éve fut a Naruto anime, mely egy lósz*rt sem…..
Szegasztok! Mindig is voltak fanfiction és fanart készítők, és régóta érdekelt is, hogy vajon hogyan is megy ez, ezért felkerestem az egyik leghíresebb Deviant Art-os rajzolót, Mattwilson83-at, aki 2008 óta folyamatosan készíti Doujin-át (fanart/fan fiction), a NaruHina Chronicles-t,…..
Sziasztok! Mint ahogy ígértem íme a Pretty Cure DX film folytatásának kritikája. Jöjjön a Pretty Cure All Stars DX 2                                         Mivel az első rész nagy siker…..