Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imasz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt néhány ál-dokumentumfilm, de zárjuk most ki a Brüno-Borat-féle alkotásokat és koncentráljunk csak az ismertebb horror-thrillerekre. A Blair Witch Projectet anno videón néztem, a felétől már gyakorlatilag tekertem a filmet, mert annyira unalmasnak találtam. A holtak naplójában…..
Mikor még volt mozi ezen a helyen, ahol élek az üzemeltető jó szokása volt, hogy minden előadás előtt annak adta a film plakátját, aki hamarabb válaszolt a feltett kérdésére. Emlékszem az elvitt (minimum) 100 plakát közül Az Árnyék volt az első, amit sikeresen megnyertem. Anno…..
A mitológiában Theseus megölte a Minótauruszt a krétai labirintusban. Steven Sherill regényében viszont a félig ember, félig bika teremtmény nem halt meg, túlélte az akkori eseményeket és most is köztünk él. Jelenleg egy Carolinában él egy lakókocsiban és szakácsként dolgozik.…..
imasz 2009.05.14 19:06:45
  Frank Miller ismert névnek számít a képregények világában, készített néhány fontos művet és kihúzott pár figurát a csávából. Neki köszönhető, hogy a gyengén muzsikáló Fenegyerekre újból rátalált a nép és Batman egyik legjobb darabját is hozzá kötődik..…..