Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hevgabi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kallerblog! Vigyázz! Kocsi! 2009.08.16 19:55:00
Ez a mondat akár a Józsefvárosi piacon is elhangozhatott volna, de félre a tréfát. Történt ugyanis a héten valamelyik délután, hogy az Örs vezér terén beszélgettem az egyik járművezetővel, amikor megláttuk, hogy valaki egy nagy kiterjedésű "valamit" dobott a…..
hevgabi 2009.09.13 12:21:55
@whatever the weather be: kiváncsi lennék milyen f@sz munkád van te kis f.. Biztos semmiért nem dolgoztál még meg, és te tökéletes mintapolgár vagy. Remélem egyszer valaki egy kurva nagy lófaszt dug a seggedbe. Az ilyen hülye barmokat le kéne lőni. Mi a fasznak használod a BKV-t ha utálod??? Most nem sikerült kinyirni Téged, talán majd legközelebb. Köcsög!!!!!!!
Kallerblog! Kalauzverés 2009.05.26 20:51:15
Újra BKV-alkalmazottat vertek meg, ezúttal egy kalauznőt a ráckevei HÉV-en. A támadás hétfőn este történt. (05.25.) A Dunaharasztinál álló szerelvényen egy Szigetszentmiklósra tartó férfitól és nőtől - akikkel egy gyerek is volt - kérte a jegyeket, bérleteket. Az utasoknak…..
Olykor-olykor felemelem a hangom a cégem ellen is, ugyanis, amit most tapasztalok, az nem embernek való. Nézzünk szét egy kicsit az aktuális vágányzár kapcsán... A vágányzárról a tájékoztatók egy nappal a vágányzár felvétele előtt kerültek ki, immáron másodszor. Nem hiszem,…..
A tegnapi szolgálatomban, és mindjárt rögtön az első vonatomon történt az eset. Dunaharasztin szálltam fel Ráckeve felé a vonatra, le is dolgoztam a három kocsit oda Gyártelepig, majd elindultam vissza. A pótkocsiban egy már leellenőrzött társasághoz csatlakozott még két sulis…..
hevgabi 2009.04.09 20:31:24
Régóta olvasom ezt a blogot, eddig megálltam szó nélkül, de most nem megy! Szintén kalaúzként dolgozom - néhányan biztos ismertek - és egy-két hozzáfűzésem lenne az itt elhangzottakhoz.
1. mélységesen felháborít engem is ha "leellenőröznek". Mi nem csak "kéregetünk", hanem vonatot indítunk, figyelünk a vonatra, hogy mellyire szutykos meg egyebek. Meghallgatjuk az utasok problémáit.
2. Mi nem vagyunk bunkók és csak ha nagyon muszély akkor csekkezünk. - Én mindíg megpróbálom elkerülni, ha máshogy nem, akkor olcsobb jeggyel, "de valamit vegyen" jeligével.
3. Nem csak tanácsadók meg egyéb nemkívánatos személyek bérére megy a jegyed ára, amit nálunk veszel. Mi is abból kapjuk a fizetésünk egy részét. Tehát érdekünk hogy jegyet vegyél!
4. Ez azoknak szól akik itt anyáznak velünk. Képzeljétek magatokat a helyünkbe. Meddig lennél képes csinálni? Talán egy vonatot ledolgoznál többet nem, mert leutálnának a vonatól. Meg lehet próbálni bárkinek!!!
Ez mindenkinek: Azt hiszem, hogy civilizált, értelmes emberektől (utas, kaller) elvárható hogy normálisan, kultúrált módon szoljon a másikhoz, válaszoljon neki. Senki nem szereti, ha korán reggel úgy fogadják, hogy "mi a f...t keresel már megint itt Te k....g?!" Próbáljunk meg egymás mellett élni!!
Ja még valami, a koszról, bűzről stb.:
Nem mi karcoljuk össze az ablakokat, rúgjuk le a lyukasztókat, festjük tele a szerelvényeket. Talán nem nézni kéne, hogy "majd ha jön a kalaúz szólok neki" hanem odamenni és lekeverni két nagy frászt annak a ki csinálja. Az utasnak sokkal több joga van hozzá, mint nekünk!!
Én így gondolom.