Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeroglab

2 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen nincs, komolyan mondom, ezt a pártot, ha nem volna, ki kéne találni. Miközben országunk nagyjai a Parlamentben tüsténkednek egy olyan új alkotmányon, amely kettészakíthatja a köztársaságunkat, az LMP holnapra beszélgetésre invitálja szimpatizánsait Daniel Cohn-Bendittel, az…..
zeroglab 2011.03.31 20:48:32
hallgatta valaki a vitát?
lehetmas.hu/dcb

elég gyengusz volt

DCB hozta a sztenderd Ny-EU dolgot aminél egy holland közép jobbos politikus is haladóbb. Üzenete: Viktor (igy) miért vagy diktátor? Hiszen ez nem jó igy. Viktor? Az Mubarak?

Haraszti = szadesz és ez nem fog már megváltozni = semmi új, magyarország most egy diktatúra szerinte

Elek volt nekem a legrealistább, aki valamennyire perspektivikusan próbált közeliteni, hogy miért is vagyunk ott ahol.

Hevesi Flóra újságíró aki a moderátor volt gyenge szakadozott mondatokban halt meg. Gyenge.

Miután DCB kezdett egy zsidóviccel, amire Haraszti egy másik (1 kib. régi szakállas vicc amit Pesten sztem 99% már legalább 10X hallott) zsidó viccel kontrázott. Összesen 4 zsidóviccig meg sem álltak. Gyakorlatilag viccmesélésbe torkollott a beszélgetés. Én imádom a zsidó vicceket, mert azok a legszellemesebbek, meg a székely viccek.

Elek ezt nem tudta űberelni, de ezt nem is akarta. Harasztival ellentétben aki egy asszem Azerbajdzsáni zsidóviccel kontrázta Danny viccét. Haraszti láthatóan elemében volt. Danny lógó orral ült, de lovagiasan viselte, és megállta, hogy ne vágjon vissza egy újabb viccel.

Összegzés: Kispályás provincializmus. Annak ellenáre hogy kritikus voltam a DCB-et illetően ennél 3X tóbbet vártam.

Pontok (1-5)
DCB: 2
Haraszti 0
Elek 3

Moderátor 1-es alá
zeroglab 2011.04.03 17:51:20
@weisz manfréd huba: @volankombi:

Az előadás és az azt követő panel tényleg nem volt túl magas szinvonalú.
Akit érdekel, itt megnézhető az egész konferencia, nem csak a DCB-hez kapcsolódó rész: lehetmas.hu/dcb

Kicsit fentebb irtam is egy rövid meglehetősen gunyoros összefoglalást. Elszomoritóan kevés újat közölt, számomra legalább is. Ez nem csak DCB személyének tudható be, hanem annak is hogy a panel, Haraszti/Elek/DCB, aránytalanul súlytalan volt arra nézve, hogy itt egy belpol. csatározásról van szó. Haraszti hozta a szokásos SZDSZ formát és Fidesz diktatúrával riogatott. DCB dettó. Mindketten politikailag tekintve a perifériás szereplők. Gondolom, Harasztit nem kell magyaráznom, DCB meg azért mert egy EU politikusnak lenni gyakorlatilag elfekvőt jelent, ha Brüsszelbe kerülsz az azt jelenti, kikerülsz a körforgásból. Ezért ragadta meg DCB az alkalmat hogy bármi áron láthatóvá tegye magát. Nekiesni az EU soros elnökének jó alkalomnak bizonyult, hogy profilálja magát. Az élő fába is belekötött volna egy kis figyelemért. Elek volt az egyetlen, aki valamennyire távlatokba próbálta tenni az egész meccset. Egyértelmü szavakkal emlékeztetett a szoclib koalició felelősségére. Erre mint DCB, mint mint Haraszti tulajdonképpen lehurrogta, hogy ne legyen már olyan pesszimista. Sajnos Elek erre visszavonult és majd hogy nem bocsánatot kért, hogy létezik. Hiba. Nagy hiba. Technikailag nézve DCB csupán a standard EU kincstári optimizmust hozta, és mivel rutinosan használta a retorikát, behúzta Eleket a csőbe. Elek meg jó magyar lévén nem vette észre, mert itthon máshoz szokott. Az, hogy a panel zsidóviccek mesélésébe torkollott, DCB 2 db, és Haraszti ugyancsak 2db, azt mnost itt hadd ne elemezzem ki. Ez utóbbi adott egy kis provinciális jelleget a dolognak mindenesetre.
bodoky Halálhíremet keltik 2010.06.17 17:16:00
A Nekrológ blog ma emailben értesitett, hogy én vagyok a szerencsés nyertes, elhunytam, de amúgy szeretnek és tisztelnek, és remélik hogy megértem. Szegény embert az ág is húzza - kiderült, hogy nem mehetek munkanélkülire szeptemberig, mert beltag vagyok egy…..
zeroglab 2010.06.17 18:06:38
Drága olvasók,a blog új fejléce sok kritikát kapott, olyan is volt, aki alternativ látványtervet küldött. Ezért fejléctervező versenyt hirdetek, aki szerint béna ami most van fent, javasoljon, rajzoljon másmilyet. A beérkezett pályaművek közül a zsűri a legjobbat véglegesíti,…..
zeroglab 2010.06.07 12:19:42
@A Nép - Te vagy!: A dij nem potolja hanem noveli a hitelet. es a jele annak, hogy "igazat mond, igazat keres, azt szolgalja.". Lehet ezt meg ragozni, de szerintem dicsekves nelkul noveli a hitelet. Nem kell alszerenynek lenni, ha nem muszaly.
zeroglab 2010.06.08 12:46:21
@A Nép - Te vagy!: Ja, a 100% konszenzus még a politikában sem működik. A dizájnban meg aztán végképp.
The left wing Hungarian government (MSZP-SZDSZ)*, which ruled Hungary in the past eight years, had a claim to be antifascist. How could it happen that the far right is more popular than in the darkest days of the country, during the Nazi occupation in 1944?  * MSZP (Hungarian Socialist Party)…..
bodoky A bodoky blog új ruhája 2010.06.03 23:01:30
Dohány Tamás keze munkáját dícséri. Kérnék szépen észrevételeket, meglátásokat, jó lesz így vagy változtassunk még valamit rajta? ..
zeroglab 2010.06.04 19:03:21
@bodoky: 1. a bal felso oldalon az egy nobel dij, vagy egy varosszepeszeti? :-), vagy a rejto jeno tarsasage?
2. a jobb felso: az egy kisse megolvadt karamel cukorka?

uzenet: ... Bővebben
szetkenem a diszperzitet egy hengerrel es szeretem a pasztellszinu falakat.

mint formatervezo en el tudok kepzelni egy olyan uzenetet is, hogy itt van, nesztek, en vagyok Bodoky, a P. dijas leleplezo ujsagiro, a legjobb a hazamban, nemzetkozileg ismert, es nem kenek el semmit, a velemenyem mervado, RESZKESSETEK.

Haat..... dolgozzon meg ezen az a dizajner sztem.
zeroglab 2010.06.04 19:02:15
@bodoky: Ha ezt a dizajnt meglatja egy milliardos kurrupt aki csak kaviart eszik es sztar tervezokkel dolgoztat, bentleyn jar, cipruson kavar, Kocsis Istvannének hivjak, és bajusza van, ettol nem szalad el ijedteben adotfizetni.

A szakmaban ezt igy hivjak: "Dead by Design""
Épitész: Tóth Károly (ZEROGLAB Rotterdam)Helyszin: Kossuth Tér, Budapest, MagyarországKészült: 2003-banKivitelezés: 2030Első tervek a budapesti Artpoolban lettek bemutatva 2003-ban.Az Épület:A régi, Kossuth téren álló épületet kövenként szét kell bontani. Az…..