Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ki1csoda

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiffany-u 2010.09.29 00:01:00
Közkívánatra... GYORSTORTA receptjeNagyon egyszerű és gyorsan összedobható, ez a nem éppen kalóriamentes tortácska. Íme:1 liter vízbe tegyél 11 evőkanál búzadarát, 10 evőkanál cukrot és főzd sűrűre! Még melegen szórd meg fél kiló meggyel - lé nélkül! - és jól keverd…..
Tiffany-u 2010.04.10 16:31:00
JÁTÉK!!! Belekezdenék egy alkalomszerű játékba Veletek, kedves Látogatóim! Felteszek egy kérdést, de hogy mikor, azt előre nem mondom meg! Az első kommentelő, aki helyes választ ad, megnyeri a fotón látható Tiffany - apróságot!  A kérdések irodalomról, zenéről,…..
Tiffany-u 2010.03.26 21:34:00
Tulipános tálka  Új tálacska, a napokban készült. Ajándék lett belőle, egy kedves ismerősnek.Nagyon "rákattantam" a drótos, gyöngyös díszítésre... Lehet, hogy sok! Egy biztos, ez a terítő nem illik hozzá, de ezen a fotón, már nem tudok változtatni!:(..
Tiffany-u 2010.03.07 17:47:00
Szirmos, indás tálacska      A kék, "felhős" üvegből készült doboz mellé, ma végre, megszületett a tál is!..
Nemrég hallottam két férfit beszélgetni. Az idősebb arról beszélt, hogy milyen kár, hogy nem nősült meg. A fiatalabb kérdezte, hogy miért kár, mire az idősebb mondta, hogy lenne, aki a ruháját kimossa, kivasalja, a szobáját kitakarítsa, a dolgait rendben tartsa. Erre a fiatal…..
Nem tudom eldönteni, hogy tetszenek-e ezek az UNIFORM ruhák, vagy sem. Annyira végletesen puritánok, hogy már-már teljesen elvesztették játékosságukat. Másrészt viszont, jól állnak a képen a modellgyereken még így is. Szerintem, kis apácáknak nézném a lányaimat ilyen…..