Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dinamama

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Telefoncsörgésre ébredtem, és tanácstalanul néztem körbe reggel: lövésem sem volt, hogy hol vagyok, és miért csörög az átkozott telefon. Persze Attila volt a szokásos ébresztéssel, csak két óra alvás után beletelt fél percbe, mire felfogtam a szituációt. Nagy nehezen végül…..
Az igen fantasztikus oldal totálisan elveszejtette a mai bejegyzést, ezért minden érdeklődő szíves elnézését kérem.Amíg újra nem alkotom, álljon itt az indulás képe a csapattal:      Perez Áron, Öreg Botond, Putti Krisztián, Volford András, Villányi…..
Lehet, hogy nem a legjobb napot választottuk, hiszen őrült forróság volt, de semmiképpen sem bántuk meg, hogy ellátogattunk a Békésszentandrási duzzasztóhoz, vagy eredeti nevén, a Horthy István Zsilipműhöz. A duzzasztó egyike a kevés megvalósult vízügyi beruházásoknak, ami a…..
Tegnap, csörrent a telefon. A Vonal túlsó végén Hetényi István szólalt meg. Ő a Turisztikai bizottság elnöke a városi önkormányzatban. Mondta, hogy haltelepítés lesz a Szivornyánál. Ebben az volt a zseniális érzés, hogy eszébe jutottunk, és gondolta, hogy ez számunkra…..
Legalább egy hétnek tűnt, már most annyi minden történt, annyi helyre hívtak. A sajtokat szeretőknek egy kis belső infó! Ugye nem hittétek, hogy ha már Szarvason vagyunk, nem látogatunk el a Mozzarella sajtgyárba? Elmegyünk és be is számolunk. De maradva a negyedik munkanapnál.…..
Ede megevé ebédem Kilencedik nap 2009.04.08 20:53:00
 „Edébe tegnap beszökött az ősz/És itt is maradt.” Magyarországhoz hasonlóan itt is hamar véget ért a tavasz, de nem a nyár követte, mint illenék, hanem az ősz. Ma fordult elő először, hogy elszámítottam magam öltözködésileg, és kegyetlenül eláztam…..