Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marley

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden szolgáltatónak felfelé kerekít a keze, úgyhogy nem csoda, ha a Pannonnál is becsúszott egy pöttömnyi emelés az áfaemelés hozadékaként, pusztán esztétikai okokból. Mennyivel gusztusosabb a 2100 forint, mint a 2062,5, ugye? Meg azt lefelé kellene kerekíteni, vagy nem?…..
Marley 2009.07.03 20:48:00
Ha egy kicsit jobban körülnéztél volna a pannon weboldalán, akkor meg is találtad volna az ÁSZF-eket, amit nem elsején tett közzé a cég, hanem már jóval előtte. Én pl. már múlt héten tudtam, hogy milyen változások lesznek.
Lásd és olvasd!!!
www.pannon.hu/pannon/szerzodesi_feltetelek/
Így az az állításod, hogy a cég sunyizott, nem helytálló. Az áremelésről meg csak annyit, hogy a közértben, áruházakban hol teszik közzé azt, ha a termék árát emelik? Sehol. Igaz?! Arról miért nem írsz egy kis cikket? Vagy az nem fáj és nem számít, hogy az élelmiszerek ára is emelkedett? És ez csak egy a sok közül, aminek változott az ára elsejétől.Az új székházzal kapcsolatban meg csak annyit, hogy belőled is csak az irígység szól és örülnél, ha egy olyan cégnél dolgozhatnál, mint a Pannon!Egyébként miért is zavar Téged annyira, hogy a Pannon a hőszivattyújával környezetvédő? Mert ugye ez eszedbe sem jutott!