Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neon fux

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak biztos pontok az ember életében: a Counter-Strike-kal, a Team Fortress-el vagy épp a Quake-kel biztos, hogy páran már a kiadás napja, évtizedek óta játszanak. Vagy alkalmanként, vagy rendszeresen, az viszont kifejezetten ritka, ha valaki folymatosan, éveken át játszik valamit,…..
neon fux 2012.06.13 13:49:11
@Bobby Newmark: Előre szólok, hogy nem ismerem a Civ-sorozatot, azt hiszem, annak idején egyszer vagy kétszer játszottam az elsővel, tehát ha hülyeséget mondok, ezért van.

De a srác a fórumban mintha azt írná, hogy ő már győzött, ez nem a végjáték, hanem a 'post-endgame'. Lehetséges ez?
Egy Hangmás koncert olyan élmény, mintha az embert felkapná egy kúl-tornádó, jól megforgatná, aztán teljes erőből földhöz verné, és ez javarészt a legcoolabb magyar frontembernek köszönhető, aki ha a színpadra áll, sosem tudhatod, hogy mi fog történni a következő…..
neon fux 2009.12.03 18:29:53
@Samott: ha "szocio-kutatás", akkor inkább annak kapcsán, mikor hangzik el először, az "és ez kerül index címlapra..." hőbörgés.
Nirvana – Live at Reading (DGC/UMe) Nirvana – Bleach deluxe (Sub Pop) Kurt Cobain már több mint 15 éve halott, de úgy tűnik, még mindig volt rajta és zenekarán lehúzható bőrréteg. Most épp két kiadvány is előkerült, de legalább végre elmondható, hogy értelmük is…..
neon fux 2009.12.03 12:01:26
@vlaca55: a popularitással egyrészt nincs semmi baj, másrészt a kettő közül pont a többszörös hiper-multi-platinum Nevermind a népszerűbb.
Az élet bármely területéről is legyen szó, a Dying Fetus-szal rábaszni nagyon nem lehet, ahogy ez a példa is remekül mutatja. Bár az eredményhirdetés nincs rögzítve, tuti, hogy még big band és líra kategóriában is nyert!    ..